metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Maniek ~Maniek (Gość)03.02.2016 12:45

Jakim trzeba być idiotą delikatnie mówiąc by tą sytuację łączyć z EPI.Macie chyba małe ptaszki chłopaczki miastowe...

105

El ~El (Gość)03.02.2016 16:46

Ep eop ebe epi.Wy się wszyscy nadajecie do jazdy ale w swoich miastach i wioskach.Na forum tu sami mistrzowie kierownicy a pojedzie w obce miasto to ma oczy jakby się ze..

54

żal to czytać ~żal to czytać (Gość)03.02.2016 17:36

Jakiś pożal się Boże baran się naćpał a tu jak zwykle trzeba wmieszać Epi i Ep.Żenada!!!Czy tu siedzą same gimbusy?

41

zbulwersowana ~zbulwersowana (Gość)03.02.2016 15:09

"Chemik" Ty pieniaczu i znów obrażasz wieś!!!!!!!!!! Do Twojej wiadomości NIE NAZYWAJ NIKOGO CHŁOPO-ROBOLEM JASNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To że masz kawałeczek działki to co Ty możesz wiedzieć o pracy na roli?! Ja bym Ci dała chociaż z 6 hektarów ziemi to byśmy zobaczyli jaki jesteś krzykacz i chojrak a nie troszeczkę w szklarni zasadzi i myśli że jest jeszcze lepszy robotnik niż rolnik np. I jeszcze jedno - chyba że Ty tak dodajesz non stop nawozy bo napewno nie my!!! Skoro uważasz że na rolnictwie zbija się takie kokosy to czemu jeszcze sterczysz w tym mieście co? A gdzie jest najgorsze chuligaństwo, kradzież, gwałty itd.? Oczywiście w mieście, bo na wsi wszyscy się znają i chociaż może nie zawsze wszyscy nawzajem się lubią to jednak głów sobie nie urywają.

25

lolo ~lolo (Gość)03.02.2016 18:41

Do zbulwersowanej.jak masz ziemie to bierz dotacje i zap........ na roli a nie jeszcze pracujesz u prywaciarza na składki . państwo takim burakom powinno zabrać dotacje ,ciekawe co by wybrali pracę czy role .a co do pracy na roli to do wszystkiego jest sprzęt i nie mow ze jest tak ciężko chyba ze masz konia

41

penzellll ~penzellll (Gość)03.02.2016 18:56

pewnie ciśnienie mu skoczyło na widok EPI i tuning bmw pewnie 2,5w bezynie + gaz ledy ciemne szyby

60

Ja ~Ja (Gość)03.02.2016 19:13

Tez jestem ze wsi i nie czuje się przez to gorsza ...i tez mam rejestracje epi...co za głupie myślenie ze epi jeżdżą gorzej.nie można wszystkich wrzucać do jednego worka.ludzie ogarnij cie się

42

gosc ~gosc (Gość)03.02.2016 19:40

Lolo kup sobie te 4hektary zacznij obrabiać i przestań pierd..głupoty.Masz takie pojęcie o pracy na wsi że szkoda mi tu krzciuka marnować na te twoje wypociny.Idź wyprowadź może psa ochłoń bo ci żyłka pęknie z tego napinania.

14

lolo ~lolo (Gość)03.02.2016 19:50

Gość żal ci dupe sciska ze prawdę powiedziałem jak tak jest ciężko to sprzedaj ziemie .jak firma bankrutuje to właściciel ja zamyka

40

odliczacz ~odliczacz (Gość)03.02.2016 19:55

odliczamy,ile jeszcze bedzie komentarzy na EPI i EP, śwetnie Wam idzie...do czego by to porównać- może dzieci kłócące się w piaskownicy? Lepiej nie, dzieciaki sa fajne nawet jak się kłócą, a Wy?? ironiczni, prości, mało inteligentni, mozna dalej wymieniać. Więcej tolerancji dla wszystkich, ze wsi i z miasta. Patrioci !!! i to niby niektórzy maja dawać przykład dzieciom. Wyluzować, narzekać na dziurawe drogi, a nie na wieś czy miasto !

53

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat