Jakim trzeba być idiotą delikatnie mówiąc by tą sytuację łączyć z EPI.Macie chyba małe ptaszki chłopaczki miastowe...
Ep eop ebe epi.Wy się wszyscy nadajecie do jazdy ale w swoich miastach i wioskach.Na forum tu sami mistrzowie kierownicy a pojedzie w obce miasto to ma oczy jakby się ze..
Jakiś pożal się Boże baran się naćpał a tu jak zwykle trzeba wmieszać Epi i Ep.Żenada!!!Czy tu siedzą same gimbusy?
"Chemik" Ty pieniaczu i znów obrażasz wieś!!!!!!!!!! Do Twojej wiadomości NIE NAZYWAJ NIKOGO CHŁOPO-ROBOLEM JASNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To że masz kawałeczek działki to co Ty możesz wiedzieć o pracy na roli?! Ja bym Ci dała chociaż z 6 hektarów ziemi to byśmy zobaczyli jaki jesteś krzykacz i chojrak a nie troszeczkę w szklarni zasadzi i myśli że jest jeszcze lepszy robotnik niż rolnik np. I jeszcze jedno - chyba że Ty tak dodajesz non stop nawozy bo napewno nie my!!! Skoro uważasz że na rolnictwie zbija się takie kokosy to czemu jeszcze sterczysz w tym mieście co? A gdzie jest najgorsze chuligaństwo, kradzież, gwałty itd.? Oczywiście w mieście, bo na wsi wszyscy się znają i chociaż może nie zawsze wszyscy nawzajem się lubią to jednak głów sobie nie urywają.
Do zbulwersowanej.jak masz ziemie to bierz dotacje i zap........ na roli a nie jeszcze pracujesz u prywaciarza na składki . państwo takim burakom powinno zabrać dotacje ,ciekawe co by wybrali pracę czy role .a co do pracy na roli to do wszystkiego jest sprzęt i nie mow ze jest tak ciężko chyba ze masz konia
pewnie ciśnienie mu skoczyło na widok EPI i tuning bmw pewnie 2,5w bezynie + gaz ledy ciemne szyby
Tez jestem ze wsi i nie czuje się przez to gorsza ...i tez mam rejestracje epi...co za głupie myślenie ze epi jeżdżą gorzej.nie można wszystkich wrzucać do jednego worka.ludzie ogarnij cie się
Lolo kup sobie te 4hektary zacznij obrabiać i przestań pierd..głupoty.Masz takie pojęcie o pracy na wsi że szkoda mi tu krzciuka marnować na te twoje wypociny.Idź wyprowadź może psa ochłoń bo ci żyłka pęknie z tego napinania.
Gość żal ci dupe sciska ze prawdę powiedziałem jak tak jest ciężko to sprzedaj ziemie .jak firma bankrutuje to właściciel ja zamyka
odliczamy,ile jeszcze bedzie komentarzy na EPI i EP, śwetnie Wam idzie...do czego by to porównać- może dzieci kłócące się w piaskownicy? Lepiej nie, dzieciaki sa fajne nawet jak się kłócą, a Wy?? ironiczni, prości, mało inteligentni, mozna dalej wymieniać. Więcej tolerancji dla wszystkich, ze wsi i z miasta. Patrioci !!! i to niby niektórzy maja dawać przykład dzieciom. Wyluzować, narzekać na dziurawe drogi, a nie na wieś czy miasto !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!