Co Wy tak wszyscy szydzicie z ludzi którzy mieszkają poza Piotrkowem?!! Znaczy to tyle, że jeśli mieszka się w mieście i ma samochód z rejestracją EP to jest się wyśmienitym kierowcą tak? Średniowiecze normalnie!!! Zlinczować wszystkich ze wsi tak? Wy "balkonowce" siedzicie tylko po pracy w swoich mieszkankach i odpoczywacie, bo tacy jesteście zmęczeni a Ci EPI zasuwają po pracy jeszcze w polu żebyście Wy mieszczuchy mogli żreć te wszystkie warzywa, owoce itd. ale oczywiście wieś jest najgorsza pod każdym względem jasne!!!
Nie wciągaj już tych prochów.Super że masz działkę.Jesteś gość fiu fiu
Jestem ze wsi, mam dom, mam grilla, mam boisko na własność, inne rzeczy niedostępne dla właścicieli mieszkań, ogólnie musicie /darzyć mnie szacunkiem/,trudno, będę musiał z tym żyć, pozdrawiam, wieśniak
Jestem właśnie posiadaczem rejestracji EPI i nie wstydzę się tego na tym portalu od dawna czepiacie się ludzi z taka rejestracją. A prawda jest taka że i na waszych podwórkach czy pod blokami można spotkać takich EP którzy myślą że jak sa u siebie w mieście to na drogach maga rządzić
zadrosc zawisc??od kad pamietam sa tu spory miedzy ep i epi wieksze niz miedzy widzewem a łksem a jedni i drudzy czasem jezdza jak ... to jak kto prowadzi auto nie zalezy od pochodzenia ale od umiejetnosci i kultury prowadzenia pojazdu... wyluzujcie ludzie jedno województwo a jadu wiecej niz w calej Amazonii
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!