Ktoś za mało posmarował, proste to jest. Ma ktoś jakieś wątpliwości?
Nieistotne kto komu posmarował lub nie. Ważne że chołota nie będzie miała okazji do konfrontacji w naszym mieście. Ciekawe kto zapłaci za odnowienie tych budynków które już zostały obsmarowane wulgaryzmami typu widzew żydzew itd.
Kolejny przykład jak działa to miasto pod rządami Pobożnego - zainteresowany dowiaduje się o decyzji urzędnika od mediów.
słowo żydzew wsazuje winnych- kibiców łks… Mam nadzieje, że władze OSiR zmienią zdanie a kibice widzewa doprowadzą do porządku, takiego jaki panował wcześniej- przed łks w tym mieście :)
A jak długo analizowano pozbycie się z boiska słynnego psa Tajsona panie Leszku?
http://www.epiotrkow.pl/artykul/Po-siedmiu-latach-OSiR-wyrzucil-psa,6916
Pamięta pan?
Ja to bym pozbył się tego całego dziadostwa, które śmie się nazywać fanami tego jednego i drugiego klubu.
człowieku popatrz jak jest zarządzany ten klub którego przez przypadek tylko nazywany jest widzewem a potem formułuj zarzuty.
Wszystkich tych, którzy wypowiadają się na temat Widzewa zapraszam na mecz z dziećmi i całą rodziną. 100 razy bardziej bał bym się bał puścić dziecko na dyskotekę do kwadratu gdzie regularnie są zadymy ale taką mamy mentalność, która na to przyzwala a rozdmuchany i wyolbrzymiony tzw. temat kiboli to jedna wielka bujda. Chodze na mecze Widzewa od wielu lat i nigdy nie byłem świadkiem jakiejkolwiek zadymy czy burdy a w wrecz przeciwnie- świetna atmosfera, doping i oprawy wiec wszyscy ci co utożsamiają kibicowanie z banda kilku gnojków latających po mieście w dresie ze sprajem proszę o przyjscie na mecz a nie klepanie bzdur przed ekranem komputera.
jednego winnego wskazałeś...a czemu nie wskazałeś drugiego winnego ?? bo napis widzew też wskazuje od razu winnego :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!