Rzadowe pieniadze pieniadze nas wszystkich podatnikow to niech Antoni wyjmie swoja kase
jakie rządowe....kpina z ludzi....pieniądze z podatków ściąganych z ludzi takich jak ja
Tak się jakoś dziwnie składa, że aktywność pana posła Macierewicza wyjątkowo rośnie w górę przed każdymi wyborami.
Zobaczymy te pieniądze jak świnia niebo !!!
Kto jest mądry,ten kitu nie łyka,ciemnota klaszcze.
"Wy ludziom nie musicie dawać. Wystarczy, że przestaniecie im zabierać, a ludzie sami sobie poradzą" – - Andrzej Lepper
Śmiałem się z tego Pana, a teraz chcę przeprosić. Mam nadzieję że mi Pan wybaczy.
Był Pan prostym człowiekiem, który mówił bezpośrednio i prawdę.
Rządowe? Od kiedy to rząd ma jakieś pieniądze. To są pieniądze nas wszystkich a nie rządu.
Po drugie. Skoro one są "rządowe" to co tam robi Macierewicz, który nie jest członkiem rządu.
Po trzecie....to upokarzające tak stać z tymi karteczkami. To symbol tego, że pieniądze dla samorządów nie zależą, od ich potrzeb tylko od woli polityków. To złe a stanie z tymi karteczkami to po prostu wstyd i kampania wyborcza w żałosnym wydaniu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!