metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
edek z krainy kredek ~edek z krainy kredek (Gość)10.08.2009 11:40

"Trybunalczyk" napisał(a):
Wam - reliktom czerwonego ustroju wszystko się nie podoba.

Dziękuję ci, trafiłeś w dziesiątkę. Nam reliktom się to nie podoba. A zwłaszcza szafowanie publicznymi pieniędzmi. Już widzę, że za rok zagłosujesz na obecnego prezydenta miasta a on dzięki tobie wygra ponownie wybory i będzie nam miłościwie panował przez kolejne 4 lata. Zobacz, że te kamienice ożyły tylko dzięki nowym właścicielom a nie władzom miasta. Oni tylko wszystko co się da sprzedają, żeby mieć kłopot z głowy. Nie tak wyobrażałem sobie Rewitalizację Starówki z odlewniami po klatkach i bramach i grandą przyćmionych piwskiem gówniarzy siedzących przy stolikach w tym ogródku przy Szwejku.

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)07.08.2009 11:19

Lepiej niech ten rynek umyją, po ostatnich imprezach jest pełno plam, śmieci itp.; a nie przykrywają to krzaczkami.~!

00

gundersen ~gundersen (Gość)07.08.2009 11:20

Może by ktoś posadził jakiegoś bluszcza który przykryłby te ohydne fundamenty wystające na środku rynku, nastawianie doniczek niczego nie da

00

Anton ~Anton (Gość)07.08.2009 12:05

To jest dobry pomysł z tą zielenią , ale nie dla dzieci , bo oni to niszczą wszystko co im się nawine , już widać połamane kwiaty i odłamane gałązki drzewek.

00

szczepan ~szczepan (Gość)07.08.2009 12:07

Oj myślę że długo nie postoją, ludzie kradną te wkopane w ziemie, a tu im już w doniczkach postawili hahaha

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)07.08.2009 12:08

Do Szczepana
Nie pokradną bo się kamery boją . : )

00

botanik ~botanik (Gość)07.08.2009 14:07

Ten co to stawiał to sam jest "tuja".

00

ziutek ~ziutek (Gość)07.08.2009 14:37

Wydaję mi się, że jest to wydarzenie na miarę miasta nowoczesnego, ekologicznego i mocno się rozwijającego. Należy wezwać wszystkie platformy cyfrowe niech puszczą to w świat. Niech ludzie wiedzą co w naszym mieście się dzieje..... nawet kwiaty mamy . A co!! Nawet w rynku!!!!A co!!

00

kaki ~kaki (Gość)07.08.2009 16:58

Wiem dlaczego. mieszkańcy płakali, że w czasie imprez załatwiają się im w bramach na klatkach - to krzaki postawili żeby mnieli gdzie - bo o przenosnej toalecie nikt nie pomyślał

00

kicia ~kicia (Gość)07.08.2009 23:16

Gratuluję, istna prowincja,teraz będzie o kwiatkach na rynku, za chwilę o kwietnych balkonach, a trawy na boisku na Wroniej to nie było komu skosić? A tak na marginesie to gdzie się kupuję takie roślinki najtaniej, może miasto poda bo bada oferty? Ja sobie też kupię i postawię przed domem...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat