Dziękuję ci, trafiłeś w dziesiątkę. Nam reliktom się to nie podoba. A zwłaszcza szafowanie publicznymi pieniędzmi. Już widzę, że za rok zagłosujesz na obecnego prezydenta miasta a on dzięki tobie wygra ponownie wybory i będzie nam miłościwie panował przez kolejne 4 lata. Zobacz, że te kamienice ożyły tylko dzięki nowym właścicielom a nie władzom miasta. Oni tylko wszystko co się da sprzedają, żeby mieć kłopot z głowy. Nie tak wyobrażałem sobie Rewitalizację Starówki z odlewniami po klatkach i bramach i grandą przyćmionych piwskiem gówniarzy siedzących przy stolikach w tym ogródku przy Szwejku.
Lepiej niech ten rynek umyją, po ostatnich imprezach jest pełno plam, śmieci itp.; a nie przykrywają to krzaczkami.~!
Może by ktoś posadził jakiegoś bluszcza który przykryłby te ohydne fundamenty wystające na środku rynku, nastawianie doniczek niczego nie da
To jest dobry pomysł z tą zielenią , ale nie dla dzieci , bo oni to niszczą wszystko co im się nawine , już widać połamane kwiaty i odłamane gałązki drzewek.
Oj myślę że długo nie postoją, ludzie kradną te wkopane w ziemie, a tu im już w doniczkach postawili hahaha
Wydaję mi się, że jest to wydarzenie na miarę miasta nowoczesnego, ekologicznego i mocno się rozwijającego. Należy wezwać wszystkie platformy cyfrowe niech puszczą to w świat. Niech ludzie wiedzą co w naszym mieście się dzieje..... nawet kwiaty mamy . A co!! Nawet w rynku!!!!A co!!
Wiem dlaczego. mieszkańcy płakali, że w czasie imprez załatwiają się im w bramach na klatkach - to krzaki postawili żeby mnieli gdzie - bo o przenosnej toalecie nikt nie pomyślał
Gratuluję, istna prowincja,teraz będzie o kwiatkach na rynku, za chwilę o kwietnych balkonach, a trawy na boisku na Wroniej to nie było komu skosić? A tak na marginesie to gdzie się kupuję takie roślinki najtaniej, może miasto poda bo bada oferty? Ja sobie też kupię i postawię przed domem...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!