metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jolcia ~jolcia (Gość)02.06.2012 20:33

Witam:)
Wybrałam się po raz kolejny na Targi Pracy w Piotrkowie,choć powiedziałam sobie że więcej nie pójdę, i znowu się bardzo rozczarowałam!! Ta impreza która została zorganizowana nie powinna się nazywać Targami Pracy ponieważ nie ma nic z tym wspólnego, gdzie tam byli pracodawcy, gdzie oferty pracy?? Po prostu po raz kolejny porażka i tragedia!!! Jedyny plus, można było napić się piwka pod parasolem, jeśli oczywiście bezrobotnego na to stać ;)
Pozdrawiam

00

łodzianka ~łodzianka (Gość)04.06.2012 12:09

mam wykształcenie wyższe magisterskie, szukam pracy już od dłuższego czasu i napiszę jedno- bez dobrych znajomości nigdzie się nie dostaniecie a już na pewno nie do służby cywilnej!

00

pfff ~pfff (Gość)04.06.2012 12:37

czy ktoś znalazł prace dzieki tym "targom"

00

rygora ~rygora (Gość)04.06.2012 16:14

Ile osób znalazło pracę po tych targach?????????Ktoś wie ????
Nie ma żadnej konkretnej korzyści z takiej imprezy.
Wystawcy się pokazali, UP odfajkował imprezę(czytaj targi), a pracy jak nie było tak nie ma.
Kolejne wyrzucone pieniądze, które można było wykorzystać inaczej, czyli z korzyścią dla bezrobotnych.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat