Aby tylko nie podpalono tego domu jak już będzie prawie gotowy. Milosc Polaków do sąsiada jest znana.
Super inicjatywa. Ale czasem mozna tez sie zastanowic zanim narobi sie dzieci...
Mój tato też pochodzi z wielodzietnej rodziny i nikt nigdy im nie pomógł. Przy trojce jest już ciężko. Najlepiej narobić dzieci a później płakać jaka to bieda jest. Ja mam jedno i więcej nie chce bo byśmy rady nie dali
Rozumiem ze teraz dla wszystkich rodzin wielodzietnych te wyzej wymienione firmy beda gratis budowac domy ?
a tak z ciekawosci to chetnie poznam historie tej rodziny , opinie sasiadow czy rodziny .
bo np u mnie to wszyscy planuja, oszczedzaja i analizuja swoje mozliwosci i potrzeby . a tu widze chulaj dusza piekla nie ma .
chyba nie ma sensu rano wstawac do pracy , meczyc sie ,brac kredyty na domy, lepiej porobic dzieci a potem niech sie opinia publiczna martwi o reszte .
Pamiętam tą historię trochę komentowałem i mam pytanie : czy,,tate ,, tej rodziny się ogarną czy nadal cedzi bo jak pisałem jak taki kozak do znęcania to do Łodzi na Retkinia i niech krzyczy że za Widzewem a sklepy czy nadal mu alko sprzedają czy już mają koncesje zabrane dlaczego ja mam zaiwaniac całe dnie i dzieci nie widzę a taki nie szanuje!!!!!
Podziwiam! Ja mam jedno dziecko i się zastanawiamy z mężem czy z drugim damy radę- fizycznie i finansowo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!