Popieram. Kolesie nożownika usiłują odwrócić uwagę forumowiczów od głównego wątku tj. usiłowania zabójstwa i zniszczenia mienia wprowadzając wątek zastępczy dotyczący prywatnego życia pokrzywdzonej.
mimo wszystko straszna tragedia .... szkoda że ktoś wczesniej nie zzauważył i nie podał ręki ...
Nie był chory znałąm go bardzo dobrze. Tu winni są jego rodzice którzy się nim zaopiekować to odtrącili i wyparli syna a on sam bardzo kochał żonę i nie mógł zbolec ze ktoś obcy jest w jego własnym domu...
Znałam go bardzo dobrze,to nie był zły facet -wszystko winna była jego była żona ,zamiast byc za nim to przygruchała sobie kochanka i z nim urzędowała,a On z nerwów nie wytrzymał psychicznie ,że on jest w jego domu..... .Jednym słowem patologia -szkoda tylko tych jego dzieci.A teraz niech ja gryzie sumienie.Wredna kobieta jednym słowem-mówiła ze chciała sobie życie ułozyc a jak on potrzebował pomocy to go otrącała ,dużo też sa winni rodzice żony.Ale to juz bez komentarza.
Ps.Kobieto popraw sie niechce wymieniac jej imienia ale chyba kazdy ja zna w Ruścu.
Znałam jego on był wporządku facetem,tylko jego żona trochę miała świra zamiast byc za męzem to sprowadziła sobie kochanka do ich domu,a on psychicznie nie wytrzymał,nie dziwuje mu tego czynu.A winni tej tragedii są jego zona znana w Ruścu i jej rodzice -dziwni ludzie.Tylko szkoda tu tych dzieci bo napewno bardzo kochały tatę ,a nie jakiegos przydupasa.
Jesteś żałosna i lepiej na tej ostatnie swojej wypowiedzi zakończ pochlebstwa tego gnojka.
Skoro był taki dobry to dlaczego siedział w więzieniu wcześniej??Czy Kobieta według Was jest własnością??!!Zastanówcie się co piszecie!!!Nie mogli się dogadać więc się rozeszli...Chyba każdy ma prawo wyboru!!!Szkoda tylko tego który chciał pomóż tej kobiecie jaka by ona nie była...Ale nikt nie ma prawa rządzić drugą osoba!!!!!
zgadza że siedział w więzieniu ,ale jak wyszedł to sie zmienił nie pij wcale,zaczął pracowac -dobrze zachowywał się-planował sobie dalsze życie.A ten kochanek tej kobiety to zwykły menel-ktorego była zona zostawiła,bo kradł i pił i chodził od sklepu do sklepu zeby mu ktoś pozyczył 2 złote na piwo lub wino.Szkoda pisac.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!