metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zostawcie ją w spokoju ~zostawcie ją w spokoju (Gość)19.08.2010 10:15

"Gosc-21" napisał(a):
Chyba zgubiliśmy główny wątek tematu. Rozmawiamy o próbie zabójstwa i okropnym zachowaniu nożownika. Co ma tu do rzeczy fakt, gdzie kto pracuje i jakie zajmuje stanowisko? A wy jacy jesteście w swojej pracy????????? Odpowiedzcie sobie najpierw na to pytanie a później kogoś osądzajcie.

Popieram. Kolesie nożownika usiłują odwrócić uwagę forumowiczów od głównego wątku tj. usiłowania zabójstwa i zniszczenia mienia wprowadzając wątek zastępczy dotyczący prywatnego życia pokrzywdzonej.

00

aneczka572@interia.pl ~aneczka572@interia.pl (Gość)28.07.2010 19:00

ten facet to osoba chora psychicznie

00

Tartu Tarturanga29.07.2010 11:19

mimo wszystko straszna tragedia .... szkoda że ktoś wczesniej nie zzauważył i nie podał ręki ...

00

.. ~.. (Gość)29.07.2010 15:27

Nie był chory znałąm go bardzo dobrze. Tu winni są jego rodzice którzy się nim zaopiekować to odtrącili i wyparli syna a on sam bardzo kochał żonę i nie mógł zbolec ze ktoś obcy jest w jego własnym domu...

00

Znałem go ~Znałem go (Gość)29.07.2010 16:31

Znałam go bardzo dobrze,to nie był zły facet -wszystko winna była jego była żona ,zamiast byc za nim to przygruchała sobie kochanka i z nim urzędowała,a On z nerwów nie wytrzymał psychicznie ,że on jest w jego domu..... .Jednym słowem patologia -szkoda tylko tych jego dzieci.A teraz niech ja gryzie sumienie.Wredna kobieta jednym słowem-mówiła ze chciała sobie życie ułozyc a jak on potrzebował pomocy to go otrącała ,dużo też sa winni rodzice żony.Ale to juz bez komentarza.
Ps.Kobieto popraw sie niechce wymieniac jej imienia ale chyba kazdy ja zna w Ruścu.

00

znajoma ~znajoma (Gość)29.07.2010 17:29

Znałam jego on był wporządku facetem,tylko jego żona trochę miała świra zamiast byc za męzem to sprowadziła sobie kochanka do ich domu,a on psychicznie nie wytrzymał,nie dziwuje mu tego czynu.A winni tej tragedii są jego zona znana w Ruścu i jej rodzice -dziwni ludzie.Tylko szkoda tu tych dzieci bo napewno bardzo kochały tatę ,a nie jakiegos przydupasa.

00

906543 ~906543 (Gość)01.08.2010 10:36

"..." napisał(a):
odtrącili Cię wszyscy oprócz mnie.
Twoja zona Cię okradła... wredna ... bez skrupułów znicszczyłą Tobie całe życie. Dobrze zę jej na pogrzebie nie było .... bo bym jej pokazała ale dziecie żeby do taty na ostatnie pożegnanie? na pogrzeb??
A Co oN myśli że dzieci nie zapomną? całe życie będą jej wypominać że to z jej winy ich ukochany tata tak postąpiła i już nigdy go nie przytulą ... nie będę mówić Twojego imienia ale wstyd mi że są takie kobiety na świecie jak TY !!! A temn Twój fagas?? Co on jakiś obcy w Jarka domu ma byc?? wynocha ! Jesteś żałosną kobietą ...
A Ty Jareczku spoczywaj w pokoju.

Jesteś żałosna i lepiej na tej ostatnie swojej wypowiedzi zakończ pochlebstwa tego gnojka.

00

Tartu Tarturanga29.07.2010 21:58

smutne to ...

00

Gość ~Gość (Gość)29.07.2010 22:52

Skoro był taki dobry to dlaczego siedział w więzieniu wcześniej??Czy Kobieta według Was jest własnością??!!Zastanówcie się co piszecie!!!Nie mogli się dogadać więc się rozeszli...Chyba każdy ma prawo wyboru!!!Szkoda tylko tego który chciał pomóż tej kobiecie jaka by ona nie była...Ale nikt nie ma prawa rządzić drugą osoba!!!!!

00

tragedia ~tragedia (Gość)30.07.2010 08:25

zgadza że siedział w więzieniu ,ale jak wyszedł to sie zmienił nie pij wcale,zaczął pracowac -dobrze zachowywał się-planował sobie dalsze życie.A ten kochanek tej kobiety to zwykły menel-ktorego była zona zostawiła,bo kradł i pił i chodził od sklepu do sklepu zeby mu ktoś pozyczył 2 złote na piwo lub wino.Szkoda pisac.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat