metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
PODATEK ~PODATEK (Gość)10.11.2014 20:45

"jojo" napisał(a):
w końcu kto daje kasę na oświatę? więc co się dziwić.

Na szkolnictwo to chyba ludzie z podatków płacą a nie Pan Chojniak, to nie jest prywatny folwark ale państwowa instytucja.

50

śmiechu warte ~śmiechu warte (Gość)10.11.2014 20:54

"oda" napisał(a):
Ja wiem, że to konkurencja przewiesza plakaty KWW Krzysztofa Chojniaka w miejsca nidozawolone

Za szybę warsztatów terapii zajęciowej też konkurencja powiesiła? Żartowniś nam się trafił . ha ha ha ha ha

51

luzik luzikranga10.11.2014 21:06

Coś się stało, że od pięciu godzin nikt nie pisze komentarzy? Ktoś umarł, ktoś dostał sr....i?

81

gazdapt ~gazdapt (Gość)10.11.2014 21:19

a ja widziałem plakaty na śmietnikach,gdzie jest miejsce tych złodzieij

51

ertes ~ertes (Gość)10.11.2014 21:37

Będziemy utylizować polityków...Pozdro normalni ludzie

40

assa. ~assa. (Gość)10.11.2014 22:03

"luzik" napisał(a):
Coś się stało, że od pięciu godzin nikt nie pisze komentarzy? Ktoś umarł, ktoś dostał sr....i?

Nikt nie pisze,bo normalni ludzie nie wchodzą w polemike o chojniaku,a reszta troli modli się do portretu pobożnego.

61

obserwator na spacerze ~obserwator na spacerze (Gość)10.11.2014 22:05

ekipd chojniaka boi się utraty stołków a co za tym idzie ogromnej kasy. nawet szyby wybijaja w oknach osób, które udostępniły swoje ogrodzenia innym niż chojniakowe komitetom.

43

anty chojrak ~anty chojrak (Gość)10.11.2014 22:20

jak Staszek od was nie odbiera to spóbujcie z nieredakcyjnego telefonu. A może wykonac telefon do kogoś innego, np. samek kandydaki albo innego dyrektora startującego do rady od chojraka, ten od muzyki i przegranych spraw w sądzie pracy.

32

Tylko Kozłowski! ~Tylko Kozłowski! (Gość)10.11.2014 22:23

~Wyborca
Pięknie im/wam dojechał. W końcu prawda wyjdzie na jaw! Już masz/macie pełne portki?!

54

p_t_b ~p_t_b (Gość)10.11.2014 22:29

"prawnik" napisał(a):
Jeśli nie znamy mogę przedstawić

Podaj.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat