Sprawa już zgłoszona na policje.
Ja wiem, że to konkurencja przewiesza plakaty KWW Krzysztofa Chojniaka w miejsca nidozawolone
Jak wiadomo Krzysiek I Robert (dyro sp16) to kumple z dawnych lat, czego się nie robi dla kolegów, co tam przepisy!!! Jak widać są równi i równiejsi i co wolno wojewodzie....
Taaak? A co na przystankach komunikacji miejskiej? Podobno jest zakaz wywieszania ogłoszeń a pewna pani z PełO jest prawie na każdym przystanku. Jakoś do tego nikt się nie doczepia. "Miliardy dla samorządów" hahaha gorszej bujdy POpaprańcy wymyśleć nie mogą...
Ciekawa tez sprawa bo w/w wisza wszedzie i czy mozna na budynkach TBS? Np. Za szybami nieczynnych lokali
Pani Kowalska wszystkie plakaty przypina do drzew tym powinna zająć Policja
Uczestnicy Warsztatów Terapii Zajęciowej nie są dziećmi i nie są pozbawieni prawa wybierania (poza osobami ubezwłasnowolnionymi oczywiście).
Tylko patrzeć jak w sklepie Społem na Łódzkiej, będą kiełbasę i kaszanę zawijać w papier z nadrukiem /wiadomo czyjej osoby/. Żeby tylko sąsiedzi, broń boże, nie zapomnieli. :)
Własnie. W tego typu miejscach NIE WOLNO wieszać plakatów. Zabrania tego Kodeks Wyborczy. Ludzie przychodzą tam się leczyć, a nie oglądac plakaty.
Jak można głosować na radnego Kozłowskiego skoro nie był w pracy około 700 dni (w czasie czteroletniej kadencji) , a kiedy już był w pracy to nagrywał swoich kolegów jak za SB (wrażenia po dzisiejszej audycji w Radio STREFA FM). Bo wiadomo , że w PZPR to był.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!