A możesz wyjaśnić, co to jest ten tyś?
Ogólnie to dni żenada, wieś się bawiła...
Zapraszanie tego typu "artysty" na tak ważny dzień dla Rosprzy to według mnie lekkie nieporozumienie...
No ale komercha się sprzedaje i to się liczy dla większości...
Szkoda, że co poniektórzy na maxa krytykują zespół Gienek Loska Blues, wg mnie to była wspaniała impreza, strzał w dziesiątkę organizatorów. Henadzi i jego zespół są niesamowici, czują bluesa. Jego covery Led Zeppelin, The Doors czy Janis Joplin były fantastycznie wykonane. Zaśpiewał również swoje kompozycje "Rozmowa z duszą" czy "Bilet w jedną stronę" - świetne utwory. Dzięki organizatorom za wspaniały dobór gwiazdy wieczoru. 2-go lipca koncert w Łodzi w "Wytwórni"
Fakt-najważniejszy-zmiana nazwy?
naucz się pisać a później zacznij się udzielać
Po raz drugi wyjaśniam- przyjeżdza Kryśka Loska, mama Gienka !!! Gienek musi odpocząć, jego wątroba i płuca też!
koncert był ok - jeżeli lubi ktoś tego rodzaju muzykę. Natomiast sam Gienek dał popis chamstwa. Ogłoszono że znaleziono dziecko i proszą rodziców, na co Loska - pojechał o pijaństwie braku odpowiedzialności w końcu że matka chyba puszcza się w krzakach.....żenada ja bym na miejscu matki poszła i strzeliła w twarz bo dziecko porostu wyrwało sie i pobiegło w tłum ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!