No i ekstra. A w Piotrowie jak zwykle nieśmiertelny Perfekt. Może czas iść z duchem czasu i dostrzegać co jest na czasie. Żałuję, że nie pojechałem do Rozprzy.
NAWET POGODA WYTRZYMAŁA! MIMO ŻE MIAŁ DESZCZ PADAĆ!!!TAK JUŻ JEST WRESZCIE COŚ SIĘ ZMIENIŁO NA PLUS DLA ROZPRZY!!!BRAWO NOWY WÓJT I NOWA RADA!!!
OBY NIGDY JUŻ NIE WRÓCIŁY DAWNE RZĄDY!!! GRATULACJEEEEEEEEEEEEEE
Super było pewnie lepiej niz w Piotrkowie. Marcin Siegińczuk tez rozbawił publiczność. A jak Effect??? Pozdrawiam.
Chłopaki z zespołu Gienka Loski wymiatali nie ma co!!! Naprawdę super.
Powolutku, ale wszystko się wreszcie zmienia. Dni Rozprzy stały się dniami dla mieszkańców i gości, a nie dla władzy.
~samson (Gość
W Rozprzy wiedzą co to znaczy dni miejscowości a nie taka mizeria jak w stolicy regionu Piotrkowie. Na przyszły rok jedziemy do miejscowości gminnych bo w stolicy urzędnicy miejscy nie wiedzą co to zabawa. Brawo Rozprza.
Patrząc na komentarze widzę, że Piotrkowianie wolą bawić się w miejscowościach EPI. W tym tygodniu już dwa razy spotkałam się z obraźliwymi komentarzami na temat ludzi z EPI, że wieśniaki itp. Myślę, że połowa z Was chętnie przeniosłaby się na wieś, żeby nie grilować na balkonach i nie dusić się w waszych M. Pozdrawiam wszystkich Piotrkowian
byłem na koncercie gienka i perfectu i nie ma co porównywać. w piotrkowie o wiele lepsza atmosfera i publika a w rozprzy kilku nachlanych gości którzy myśla że się bawią!!
syn Krystyny Loski,a jednocześnie brat Grażyny Torbickiej,hehehe.
a co z pokazem fajerwerek? bo pojechałem do domu o 23 a miał być o 22
Był pokasz ale ddopiero ok 23.20
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!