Zamyśliłem się nad polskim prawem, podobno sprawiedliwym:
A inny przypadek:
Sprawiedliwe prawo dla kogo?
Ja też kiedyś byłem pseudokibicem. A było to tak: siedziałem z kolegą (przy stoliku, nie w pierdlu), który oglądał mecz w telewizorze. Żeby nie było mu przykro, udawałem że też mnie ten mecz interesuje, choć tak naprawdę miałem go głęboko w dupie, bo piłka nożna nie leży w kręgu moich zainteresowań. I w ten oto sposób udawanie zainteresowania meczem zrobiło ze mnie pseudokibica! Na szczęście to już przeszłość! Więcej grzechów nie pamiętam... ;)
Ten LKS rodowici sami zakoncza piotrkowskie mikroklimaty. Ciekawy jestem co w gaciach ma nietoperz kiedy kto i jak go sprzeda !!! A podobno ekspert od zalozen systemowych i transportowych.
To rodowici z Piotrkowa tak się "rozpruli" i teraz zawijają następnych.
A nietoperz pewnie czeka w kolejce, jeśli nie za to, to i tak ma sporo za uszami aby poszedł siedzieć ... niedługo przyjdzie na niego czas.
powinno być napisane tak : policja złapała 10 płotek , by szefowie dalej mogli kąpać się w szapmanie i zatrudnią sobie nowe płotki do rozprowadzania narkotyków.
gratulacje dla milicji, jestescie głupsi niż kapusta.
a słyszał ktoś coś o Sroce albo Wojtku ??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!