Mędrcy z tego forum zastanówcie się logicznie, odległość od Piotrkowa do Kamieńska 27 km więc komu jest potrzebny węzeł w Jezowie? Równie dobrze można powiedzieć, że jest potrzebny węzeł pomiedzy Kamienskiem a Radomskiem, ponieważ odległość między tymi dwoma punktami jest identyczna. Może po prostu niektóre osoby zazdrość ściska, że północna część gmina jest rozwinięta i dochodowa a południowa zacofana.
A kiedy ktoś zajmie się "odciążeniem" DK 91 i wywali wreszcie te wielkie KLAMOTY z tej drogi?
Jestem za węzłem w Jeżowie. Teraz będę musiał nadżucać mnóstwo kilometrów .
Odległość miedzy Piotrkowem a Kamieńskiem jest bardzo duża. Samo z siebie mówi za tym aby powstał dodatkowy węzeł. Wezeł w Jeżowie jest naturalną kolejnością rzeczy. Popierajmy powstanie węzła.
Dokładnie peterhun... ta autostrada będzie płatna. Zostało już to zatwierdzone dawno temu. Zrobią ostatni odcinek, pobudują MOPy i trzeba będzie płacić.
A na marginesie. Węzeł w Jeżowie bardzo by się przydał.
tak mała liczba węzłów może oznaczać odcinek płatny- żeby nie budować dużej ilości bramek i zatrudniać dodatkowych pracowników, bo to obniża zyski. Ja bym się tak bardzo nie cieszył.
https://www.epiotrkow.pl/news/Nie-bedzie-dojazdu--nie-bedzie-SSE-w-Rozprzy,9864
Węzeł w Jeżowie jest jak najbardziej potrzebny. Czy nie widzą tego decydenci?
Przecież tam porusza się dużo samochodów. Gdzie jest wójt Woli Krzysztoporskiej? Dlaczego nie zabiega o to. Jest pierwszy na festynach, otwarciach domów ludowych, a przecież tutaj jest ważniejsza sprawa.
Przy takim węźle przecież można też rozwinąć logistykę i miejsca pracy.
"Rozpoczął się przetarg na ostatni odcinek A1. Będą nowe rozwiązania"
Węzeł w Jeżowie będzie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!