Przekaż, podaj dalej ten wpis:
Popierajmy o przedłużenie S12 do obwodnicy Bełchatowa nawet w formie jak wygląda teraz obwodnica Bełchatowa. W powiązaniu z wschodnią obwodnicą skomunikuje to dobrze region. Odciąży drogę przez Majków, Gomulin, Woźniki, Mzurki, na której już robią się drobne korki i jazda tą drogą staje się uciążliwa.
Pozwoli pozyskać w okolicach Woli Rokszyckiej nowe tereny pod inwestycje
Walczmy żeby nie było tak jak teraz jest z S8 gdzie urywa się w szczerym polu a powinna zostać przedłużona do Tomaszowa Mazowieckiego.
"Rozpoczął się przetarg na ostatni odcinek A1. Będą nowe rozwiązania"
Węzeł w Jeżowie będzie?
Węzeł w Jeżowie jest jak najbardziej potrzebny. Czy nie widzą tego decydenci?
Przecież tam porusza się dużo samochodów. Gdzie jest wójt Woli Krzysztoporskiej? Dlaczego nie zabiega o to. Jest pierwszy na festynach, otwarciach domów ludowych, a przecież tutaj jest ważniejsza sprawa.
Przy takim węźle przecież można też rozwinąć logistykę i miejsca pracy.
https://www.epiotrkow.pl/news/Nie-bedzie-dojazdu--nie-bedzie-SSE-w-Rozprzy,9864
tak mała liczba węzłów może oznaczać odcinek płatny- żeby nie budować dużej ilości bramek i zatrudniać dodatkowych pracowników, bo to obniża zyski. Ja bym się tak bardzo nie cieszył.
Dokładnie peterhun... ta autostrada będzie płatna. Zostało już to zatwierdzone dawno temu. Zrobią ostatni odcinek, pobudują MOPy i trzeba będzie płacić.
A na marginesie. Węzeł w Jeżowie bardzo by się przydał.
Odległość miedzy Piotrkowem a Kamieńskiem jest bardzo duża. Samo z siebie mówi za tym aby powstał dodatkowy węzeł. Wezeł w Jeżowie jest naturalną kolejnością rzeczy. Popierajmy powstanie węzła.
Jestem za węzłem w Jeżowie. Teraz będę musiał nadżucać mnóstwo kilometrów .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!