Teraz zatrzymali sprawców, ale jak dalej Błaszczak będzie ministrem, to niedługo nie będa miec czym zatrzymywać, bo rozbroja cała policje. W końcu w jego przekonaniu sprawcy są prowokowani przez policjantów swym ubiorem
Rasa prawdziwych Polaków pokazuje swoje pazury i myśli ze będzie bezkarna Dla przykładu min 5 lat odsiadki
Za Wołyń to powinni mieć zakaz wjazdu. Ludobójstwo zostanie w historii zapamietane, ukraińskie ....
Mandaciki za spozywanie alkoholu a nie pewnie nie dostana bo ukrainiec wazniejszy od Polaka co tu sie odpier*ala.
Polak: Za spożywanie alkoholu w miejscu publicznym mandat wynosi 100 zł a za zaśmiecanie (nawet wyrzucenie niedopałka na ulicę) 500 zł. A polityki nie mieszajcie komentatorzy z takimi błahostkami.
Widziałem cała akcje 4 radiowozy plus Bravo tajniaków jak wpadli na Przedborską to myślałem,że całą ulice aresztują :) ,a tu tylko jednego aresztowali ?
Byłem na Ukrainie i twierdzę, że Polski cimny lud to inna planeta w kosmosie, nasuwa się jedno słowo którego nie użyje, bo komentarz nie pójdzie. Natomiast komentarze mówią o logice ludu, wszystko co potwierdza tezę!
A co wam się nie podoba ??? jak wam tak żal banderowców to wezta ich do swojego domu i żywta dawajta kase na chlanie , jak naszych biją na swiecie to nikt ich nie broni ,,,, wy srale mądrale
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!