Hm, te ulice są równoległe i nie mają wspólnego przejścia dla pieszych. Coś autor ma trudność z topografią miasta
Bardzo identycznie mamy z wyjazdu od urzędu pracy. jadą od strony pawilonu jak by ich stado wilków goniło. Wypadają zza budynku i niech nikt nie mówi, że jest daleko. Jednak prędkość robi robotę. A kawałek do ronda jest mieszany. Zawsze mam ochotę potraktować gościa na rowerze lub hulajnodze z barku. Bez wyobraźni, ale czego można się spodziewać jak mózg zanika.
skoro to był Jeep, to dlaczego srebrna strzała występuje w głównej roli?
Dwa lata temu dzwonilem do strazy miejskiej w sprawie tego miejsca,jego oznakowania i kto ma tam pierwszeństwo.Stwierdzili,ze pierwszeństwo maja piesi i rowerzyści i że faktycznie jest zle oznakowane.Mieli sprawe zglosic odpowiednim organom.
Proszę nie mataczyć. W komunikacie napisano: "- Kierujący pojazdem osobowym marki Jeep jadąc ulicą Sikorskiego w kierunku ulicy Kostromskiej potrącił rowerzystę przejeżdżającego przez przejście dla pieszych w kierunku ulicy Kobyłeckiego." Może chciałbyś tak jak obecnie rządzący stosować prawo tak jak oni je rozumieją. Zegar tyka, przyjdzie czas kiedy następne rządy zrobią z "tym" porządek!
Rowerzysta powinien zejść z roweru przechodzac przez przejscie dla pieszych.
Nie raz miałem taka sytuacje, że rower śmignał mi nie zatrzymując się , to jest też uczestnik ruchu drogowego , jak auto , zero wyobraźni .
Sądząc pewnie rowerzysta wymusił pierszeństwo wjedzajac na chama jadac na przejscie dla pieszych
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!