metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
p ~p (Gość)09.06.2017 15:07

te 2 miliony nie powinny pochodzić z unijnego dofinansowania a z kieszeni tych którzy zaprojektowali i pozwolili na budowę i przebudowy ronda w poprzednich wersjach które od samego początku były niebezpieczne i nie udane (ludzie latami się męczyli).
A co do imprezy towarzyszącej to szkoda ze takowych nie robią przy łataniu każdej dziury w tym mieście było znacznie wesel na ulicach.

161

gość ~gość (Gość)09.06.2017 15:44

Oby się nie zapadło jak ul. Kołłątaja, która nie wytrzymała 9 miesięcy, a już się zapadała.

104

obs. ~obs. (Gość)09.06.2017 16:34

Wielu potencjalnych młodych a nawet bardzo młodych kandydatów na kierowców było na tym otwarciu.W ten sposób grono zainteresowanych... powiększono. Sądzę jednak ,że ci kandydaci na szoferów jak już zdobędą prawo jazdy będą jeździli po zupełnie innym rondzie. Coż, czas robi swoje a i może rozwiązania kiedyś będą... lepsze.

70

Active ~Active (Gość)09.06.2017 16:37

Ładnie to wyszło tylko dlaczego ta patologia bez perspektyw musiała wymalować te bazgroły na ścianie lks i inne ?

92

inny ~inny (Gość)09.06.2017 15:12

Dziękujemy Radzie Miasta i Panu Prezydentowi za piękny kolejny fragment Piotrkowa Trybunalskiego

912

Qń ~Qń (Gość)09.06.2017 18:53

Od kiedy na rondzie można skręcać w lewo? Przecież wjeżdżamy na rondo skręcając w prawo i zjeżdżamy w prawo, czy się mylę? Dla mnie rondo to nieskończenie długi odcinek drogi jednokierunkowej z dojazdami tylko i wyłącznie z prawej strony, to jak można pojechać w lewo w tym miejscu? No oczywiście poza "jazdą pod prąd".

111

Deli ~Deli (Gość)09.06.2017 19:01

A ja chciałbym przypomnieć kierowcom, że z prawego pasa wjeżdżamy na prawy, a z lewego na lewy pas.

71

broda ~broda (Gość)09.06.2017 19:03

Cytuję:
Ruch na rondzie odbywa się w sposób bezkolizyjny. Właściwy wybór pasa ruchu przed wjazdem na rondo zapewnia zjazd w odpowiednim miejscu.

Czyli na rondzie mimo linii (2) przerywany pasa zmieniać nie wolno. Czy Ci którzy zarzucali mi nieznajomość przepisów , uderza się teraz publicznie w piersi i przyznają, że nie mieli racji?

27

pepjjffj ~pepjjffj (Gość)09.06.2017 19:26

2017 rok, a jak patrzę na obrazki to jakbym widział `elytę` i pompę rodem z lat 80...

112

Lesina23 Lesina23ranga09.06.2017 23:13

Dobra 2 mln z UE a ile kredytu?. Ludzie UE daje głownie zwrot i kredyt pod zastaw. Rondo wg mnie super fajna sprawa dla mieszkańcówm gorzej dla przyjezdnych ale spoko, woda podczas ulewy też dobrze spływała. Szkoda tylko że zadłużenie miasta wzrosło ;)

92

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat