takie blokady tylko pogłębiają większą nie nawiść do rolnika,nic nie ugracie a zgrzyt pozostanie
Nie będzie blokady tylko zwolnienie ruchu ciągnikami między Srockiem a Piotrkowem. Przecież każdy z okolicznych mieszkańców wciąż narzeka na tłok tirów na tym odcinku. Przyjemne z pożytecznym. A jak komuś nie pasuje, niech weźmie moje dotację i gospodarstwo na rok to pogadamy.
Jeśli ktoś pisze, że rolnik jest bogaczem, to aż mi się śmiać chce. Proszę porozmawiać z rolnikiem, który ma 20 ha i jakie ma wydatki. Kg żywca kosztuje 3.50. Polskie gospodarstwa upadna jeszcze trochę, póki są dopłaty to ciągną ledwo. Pozdrawiam i życzę powodzenia
Jakim prawem oni dostają tyle kasy z dofinansowania i nadal strajkują. Za dużo kasy i tyle
Ci protestują co najwięcej się nachapali różnych dotacji z Agencji taka jest prawda bo ci co sa biedni czym wyjadą na drogi . To zwykły szantaż sypać mandaty i wnioski do sądu
Za te protesty powinni oddać całą kasę co dostali!!! Dlaczego rolnik ma dostawać dotację za paliwo. Na sprzęt i dofinansowania na nowe chlewnie. Mieszkam na wsi, nie jestem rolnikiem i też chce kasę np na paliwo!!! Jak równo traktować to równo. Zapraszam na Granicę, Rekoraj, Goscimowice a zobaczycie jaki sprzet ma rolnik, jakie samochody i domy willa!! Ciągle im źle a coraz więcej chlewni stawiają. Śmiech
Chyba jesteście trochę niedouczeni... Każdy może wyjechać na drogę i nie ważne czym płacimy podatki i możemy jeździć do woli
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!