metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)04.09.2020 06:51

Jak nieoplacalne hodowanie wieprzkow to proszę przerzucić się na kunie.

62

gość ~gość (Gość)04.09.2020 07:25

To mogli sobie trzymać maciory i mieć cykl zamknięty to wiedzieliby ile to roboty i starań od samego początku jest z takimi prosiaczkami... Fajnie sie jeździ po gotowe prosiaczki wrzucić do chlewiczka i czekać na zysk. A teraz to płacz bo jednym z drugim nie dostaną i bardzo dobrze.

50

gość ~gość (Gość)04.09.2020 07:56

Na wlasnie tych wsiach zawsze będzie im malo . CLe życie normlanie nie robili i tylko swinie zamawiają naskamla się " ale sasiad kupil " " wiec ja tez musze " . Jeszcze wymyślać jakieś prostety ?? Smieszne wogole bardzo smieszne .

60

gość ~gość (Gość)04.09.2020 07:58

Teraz beda zdaniac na koronawirusa ... akurat ludzie na wsiach siedząc kolo 4 scian ogarna co mają zrobic o kazda impreze zaliczaja wtedy o koronawirusie nie myślą . Na protest prosze pamiętać o maseczkach ;-p

60

Mundek z Barkowic ~Mundek z Barkowic (Gość)04.09.2020 09:06

Przykładem jest załączona fotka ............ przypuszczać można, że chłopcy głodu nie widzą a praca "sie" robi ........ a może tak trochę sportu .........

40

gość ~gość (Gość)04.09.2020 09:16

Do magazynów chłopki jak wam nie pasuje

50

gość ~gość (Gość)04.09.2020 09:43

Chłopy może za kury se weźcie jak że świniami wam nie idze

31

gość ~gość (Gość)04.09.2020 03:06

Jako rolnik mówię wam, że to ściema. Nie mieliśmy żadnych strat z powodu wirusa. Po prostu wielu z nas już się w du.ach poprzewracało. Jestem w tym środowisku jako rolnik oraz jestem z nim związany z racji wykonywanego zawodu i według mnie producencji trzody chlewnej to jedna z najbardziej roszczeniowych grup zawodowych. Ale tylko Ci z cyklu otwartego. Za dużo czasu wolnego mają. Jakoś Ci od macior tak nie marudzą.

120

gość ~gość (Gość)04.09.2020 09:51

A to pokazujecie się mieszczuchy jak fajnie czytać jak wy się burzycie i zazdrościcie nam czekałem na ten moment 30 lat.

03

~gość ~~gość (Gość)04.09.2020 10:03

Ale się utuczyli na tym nieustannym protestowaniu a to przed halą w Piotrkowie udają handlowców, a to przy wichurze udają rolników, a to przy ulewach udają zalanych a brzuch z tego NIERÓBSTWA ROŚNIE I ROŚNIE.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat