Blokady dróg wjazdowych do miast, autostrad, dróg ekspresowych, centrów logistycznych i fabryk to jawny terroryzm. Gdyby robił to kto inny od razu zostałby spacyfikowany przez policję. Zobaczcie na tych którzy protestują - ciągniki za milion, ciuchy najlepszych firm. Rolnicy i górnicy mają dopłaty do każdego pierdnięcia, a reszta społeczeństwa pokornie płaci na tych roszczeniowców. Dodatkowo blokują pomóc humanitarną i zaopatrzenie dla wojska Ukrainy - jak Ukraina przegra, to przez takie działania możemy mieć latem Rosjan we Lwowie i sami pluć sobie w brodę, że granicę z Kacapią będziemy mieć na 1162 km
Na zdjęciach widać że rolnicy świetnie się bawią. Uśmiechy od ucha do ucha no przednia zabawa że ludzie nie mogą dojechać do pracy i np do lekarza z dzieckiem. Chcecie podparcia społeczeństwa a robicie wszystko żeby było odwrotnie
myśliwi?
ci to sie bawia wiecej szkod na polach wywołuja niz korzysci, tazke nie wiem skad ten pomysł chyba tylko forma zaistnienia
Najwyższy czas skończyć z tą Unią Europejską bo tylko ponosimy koszty zyski są tylko pozorne jak widzicie nawet rolnikom już się nie opłaca policzcie ile w podatkach oddajemy do Brukseli i wtedy wam się oczy otworzą Jak głosować A wystarczy dobrze głosować i będzie po temacie a nie na korzyść Niemców
Trzeba przyznać, że mają rację. Niech każdy kto ich krytykuje wyobrazi sobie jak koło Lidla czy Kauflandu stawiają ukraińskie markety w których handlują sprowadzanym od nich towarem, bez kontroli jakości, bez cła, bez pozwoleń. Niemcy by nie pozwolili bo ich markety przestałyby istnieć. Tak mniej wiecęj wygląda sytacja z ukraińskimi produktami rolnymi, mają ich takie ilości wyprodukowane w po nieporównywalnie niższych kosztach, że nie da się z nimi konkurować i to jest nie do zaakceptowania.
A od kiedy to ciągnik rolniczy może poruszać się po drodze ekspresowej czy autostradzie??
Chciałem podziękować tym samolubnym rolnikom. Przez nich nie zdążyłem na zabieg, na który czekałem kilka miesięcy.!!!!!!!!!!!!
Tylko kasa się liczy dla was zawsze wam źle i ciągle mało
Zamiast blokować drogi w różnych częściach kraju to może warto by pojechać pod urzędy w Warszawie takie jak sejm itd.
Skonczą się dotacje to będzie inaczej śpiewać rolniczki wielkie z pola. Do roboty kopać ziemniaki a nie lansować się po ulicach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!