Panowie Rolnicy zapiszcie sobie na kartce wasze postulaty i postanowienia, bo znowu przy wyborach zapomnicie - przekaz podprogowy jaki serwuje nam siew mediach jest nie do pokonania ...
Macierewicz olał rolników, ma ich w du.. pie. To jest właśnie PiS
Macierewicz olał rolników, ma ich w du.. pie. To jest właśnie PiS
Przypominam Rozprza Łęki Ręczno Wola Gorzkowice ponad 70% PIS Duda Kaczyński oni dają Rolnicy i Emeryci.Mało wam unia wam powinna zabrac wszystkie dopłaty a nie życie ponad stan ja mam auto za 10tysi a wy ciągniki nie po jednym ale kilka za miliony.
"ponieważ marszałek senior miał obowiązkowo uczestniczyć w spotkaniu koalicyjnym w Warszawie"
Nie słyszałem o żadnym spotkaniu koalicyjnym dzisiaj, ale może to być utajnione spotkanie na którym Antoni
w końcu wyjaśni przyczyny katastrofy smoleńskiej.
Żal mi tych ludzi, ślepo wierzących, ślepo głosujących.
Biedni rolnicy, tak pięknie wspierali PiS w wyborach a tu taki afront... każdy myślący się tego oczywiście spodziewał ale chyba nie rolnicy, ciut gorzka się zrobiła ta kiełbaska wyborcza
Kochani Rolnicy hodowcy farmerzy już sam nie wiem jak Was nazwać, o co Wam teraz chodzi??? Ciągniki macie , chlewnie macie, dopłaty macie 500Plus bierzecie czego jeszcze chcecie???
Najpierw głosują na PiS, a teraz chcą utrudnić blokadami życie tym, którzy ich od tego chcieli odwieść. Czy ktoś coś z tego rozumie?
Cwane te "malorolne".Jak im obiecywali to byli za wladza.Jak im zabieraja to protestuja.Ale spryciarze do stolicy nie pojechali,bo wiedza,ze Antek naslalby ekipe na delegacje i bylyby becki.W kupie sila.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!