dziś prowadziłem przez telefon objazdami znajomych którzy jechali do Piotrkowa i dojechali! a wy jeszcze strajkujcie nawet 10 lat! a na premiera to se jeszcze poczekacie
Do Wacka.Ja im sprzętu nie zazdroszczę,muszą mieć,ale trzeba myśleć, żeby nie być biznesmenem zbyt szybko.Starzy hodowcy dają radę,młodzi co dałi się wpędzić w kosztowny sprzęt będą egzystować.Życie nie jest lekkie.Życze im powodzenia,ale ten najmądrzeszy,będzie w Sejmie,
Biznesmeny, niech was nie kręci Piotrków, jak mówi wasz przywódca Kołodziejczak, ale niech was zakręci sejm na Wiejskiej albo urząd rady ministrów, tam się spotkacie z Morawieckim.Odpalajta te swoje super traktory i hejta wio,gierkówką prosto na Warszawkę.Tam was przywitają chlebem i solą.
a tych traktorów to droższych nie było? Trzeba było kupić droższe wtedy problemy ze spłatą rat byłyby jeszcze lepsze.
Po co mam kupować pomidory z Polski jak te z Hiszpanii lepsze? Poza tym, rolnicy z Hiszpanii nie blokują dróg Bogu ducha winnym ludziom
Za ASF to nie dziękujcie rządowi tylko Unii europejskiej rolnicy
Halo mamy kapitalizm nie komunizm jak się nie opłaca to dowodzenie a nie państwo utrzymuje jak za komuny
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!