to dlaczego nie kupisz sobie gospodarstwa? skoro są takie kokosy, wtedy nie musiałbyś pracować 3 miesiące, żeby zarobić 5000 zł
Żałośni są rolnicy którzy blokują drogi w mieście. Co wam zrobili ludzi którzy wracają z pracy do domu? Przez was będą musieli stać w korkach. Trzeba było nie brać kredytów to nie byłoby teraz płaczu!!
a dlaczego Ty nie sprzedasz gospodarstwa żeby lepiej Ci żyło skoro jest tak źle???
Ostatnio w Strefie FM wypowiadał się jeden z rolników że te dotacje co biorą to nie są dla nich tylko dla miasta żebyśmy taniej kupowali. Większej bzdury nie słyszałam.
A co ma do tego Radziszewska? Każdy bierze kredyt na miarę swoich możliwości.Skoro dostali takie kredyty to banki ich wyceniły, że będą mogli spłacać...
Forum jest nadal to samo, tylko artykuł kolejny ;)
Poza tym, jak się jest osobą zorganizowaną, to ma się czas na wiele rzeczy. Nieróbstwo nie ma tu nic do rzeczy :)
Mnie też wkurza, że sobie "panowie rolnikowie" przyjadą do Piotrkowa, swoimi marniutkimi traktorami i dzięki temu utrudnią poruszanie się po mieście. Co niektórzy to nawet nie wiedzą, po co to robią. Bo im mało. Czego? Ano, wszystkiego ;)
~miśka (Gość)5 minut temu, 11:17
Przestańcie dogryzać robotnikom,bo niby co teraz robicie?Też komentujecie,a my gotujemy obiad i jedziemy na drugą zmianę,bo my w przeciwieństwie do was mamy czas normowany i musimy tego przestrzegać,wam bez różnicy czy obsłużycie trzodę o 6 czy 7 rano,zresztą i tak w większości przypadków idziecie do pracy,zabieracie nam etaty,a gospodarkę obrabiają rodzice na emeryturkach strukturalnych.Najbardziej narzekają ci,którzy najwięcej mają i to jest święta racja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję,że policja nie pozwoli im wjechać do miasta i rozjeżdżać nasze ulice. Ja nie jadę na wieś niszczyć drogi i pola. Jak chcą rozmawiać z władzami to traktory im do tego nie potrzebne.Niech zostawią je na granicy miasta i MZK-ami przyjada do centrum.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!