Impreza jak impreza a do tego drożyzna i nie na nasza kieszeń.Nie ma sensu jechać bo to samo co rok temu i same niemieckie maszyny jak by naszych nie było.najgorsze jest to ,że doradzxtwo rolnicze promuje złe wzorcee z zachodu i zamiast mieć wieś gdzie można wypocząć to jest jeden smród gnojowicy a nie naturalny zapach obornika i to tylko w okreslonej porze .Ta nowoczesnosć rujnuje polską wieś bo nawet mieszkać się tu już nie da tak cuchnie .Rolnictwo powinno byc tradycyjne bez hemi i trucizn by żywność zdrowa była bo to co dziś mamy w sklepach to trucizna nafaszerowana hemią a w hodowli antybiotyki .dzis liczy sie ilośc dla cwaniaków by szybko się dorobić a ,że resztę trują to co ich to obchodzi
Pisałem do Miejskiego Zakładu Komunikacyjnego w sprawie zwiększenia kursowania linii nr 9 na czas Rol Szansy. Oczywiście, odpowiedzi nie otrzymałem, bo nikt tam pasażerów nie traktuje poważnie. Dramat, ja bym im odebrał koncesję jako przewoźnika, skoro nie są w stanie sprostać wymaganiom klientów. Przecież do cholery jakaś umowa ich obowiązuje, czy ten prezes jest naprawdę nie do ruszenia?
A ja mam tylko prośbę do Redakcji, żeby nie publikowali później pierdyliard fotek z tej imprezy tylko żeby wybrali kilka-kilkanaście najlepszych ujęć. Nie raz i nie dwa po takich wydarzeniach publikowane są galerie z kilkudziesięcioma fotkami, z których jedno zdjęcie jest podobne do drugiego. I na co to komu ? Dajcie kilka fotek ale dobrych. Dziękuję za uwagę.
Tylko że część wystawców w ogóle nie jest związana z branżą rolnicza jak np. MK centrum handlujący samochodami.
Może napisz do członków zarządu, jest wśród nich niebywały specjalista w tej dziedzinie, muzykant.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!