metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pasażer ~pasażer (Gość)25.08.2016 13:48

Może napisz do członków zarządu, jest wśród nich niebywały specjalista w tej dziedzinie, muzykant.

40

rowerzysta ~rowerzysta (Gość)26.08.2016 08:57

Tylko że część wystawców w ogóle nie jest związana z branżą rolnicza jak np. MK centrum handlujący samochodami.

31

siedem ~siedem (Gość)26.08.2016 08:12

A ja mam tylko prośbę do Redakcji, żeby nie publikowali później pierdyliard fotek z tej imprezy tylko żeby wybrali kilka-kilkanaście najlepszych ujęć. Nie raz i nie dwa po takich wydarzeniach publikowane są galerie z kilkudziesięcioma fotkami, z których jedno zdjęcie jest podobne do drugiego. I na co to komu ? Dajcie kilka fotek ale dobrych. Dziękuję za uwagę.

60

Były kursant ~Były kursant (Gość)25.08.2016 13:17

Pisałem do Miejskiego Zakładu Komunikacyjnego w sprawie zwiększenia kursowania linii nr 9 na czas Rol Szansy. Oczywiście, odpowiedzi nie otrzymałem, bo nikt tam pasażerów nie traktuje poważnie. Dramat, ja bym im odebrał koncesję jako przewoźnika, skoro nie są w stanie sprostać wymaganiom klientów. Przecież do cholery jakaś umowa ich obowiązuje, czy ten prezes jest naprawdę nie do ruszenia?

111

Witek ~Witek (Gość)25.08.2016 21:00

Impreza jak impreza a do tego drożyzna i nie na nasza kieszeń.Nie ma sensu jechać bo to samo co rok temu i same niemieckie maszyny jak by naszych nie było.najgorsze jest to ,że doradzxtwo rolnicze promuje złe wzorcee z zachodu i zamiast mieć wieś gdzie można wypocząć to jest jeden smród gnojowicy a nie naturalny zapach obornika i to tylko w okreslonej porze .Ta nowoczesnosć rujnuje polską wieś bo nawet mieszkać się tu już nie da tak cuchnie .Rolnictwo powinno byc tradycyjne bez hemi i trucizn by żywność zdrowa była bo to co dziś mamy w sklepach to trucizna nafaszerowana hemią a w hodowli antybiotyki .dzis liczy sie ilośc dla cwaniaków by szybko się dorobić a ,że resztę trują to co ich to obchodzi

50

Super! ~Super! (Gość)25.08.2016 19:50

Wydarzenie jak przystało na wieś!

31

umcy umcy ~umcy umcy (Gość)25.08.2016 19:35

Czy będą Fakiry ???

53

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat