Szczere wyrazy współczucia dla rodziny... :(
Uważam że to nie wina dyskoteki....ale tak przy okazji warto by było się przyjrzeć co tam się dzieje,jakie przyjeżdża tam towarzystwo a przede wszystkim po ile lat maja te niedoświadczone życiem dzieci, które spędzają tam czas. DROGA POLICJO CZAS SIĘ WZIĄSC ZA ROBOTE!!!
http://www.epiotrkow.pl/news/Policjanci-przeczesuja-lasy--poszukuja-mezczyzny,6308
Ciekawe czemu policja nie angażowała sie tak w szukanie młodego chłopaka, jak w poszukiwanie menela z noclegowni który pomoc miał w du.. i sobie poszedł na spacer!
Pan Komendant Olejnik mógłby sie wybrać na ta wiejską gibane do Woli, popatrzeć na tych zaśmiergłych potem dresiarzy i ich zakazane mordy, przyjeżdżających wiekowymi BEEMKAMI i po pijanemu albo po prochach odjeżdzają. Wykorzystał by swoich doskonałych policjantów i zrobił tam wkońcu porządek!!
......Wykorzystał by swoich doskonałych policjantów i zrobił tam wkońcu porządek!!
popieram!!!!!!!!!!!!!
to nie wina dyskoteki tylko osob z ktorymi poszedl. Bo jak sie idzie paczka to sie trzyma paczki. A jak ziomek zaginie to sie go szuka a nie pier... go. lukch a moze to twoja wina ze nie wrocil. Mogles go pilnowac
Niestety, to nie Piotrkowianin ma problem - mają go redaktorzy EPiotrków z właściwym tagowaniem wiadomości. Dla mnie ta wiadomość powinna być powiązana z wcześniejszymi o zaginięciu Przemka: "Poszedł na dyskotekę i nie wrócił do domu" i "Nie wrócił z Sylwestra - nadal nieznane losy Przemka", a nie z wiadomością "Kierowca ciężarówki nie ustąpił pierwszeństwa", która nie ma żadnego związku z powyższą sprawą, poza tym, że ww. wypadek wydarzył się również w Rokszycach. Ale może ja inaczej kojarzę? Kiedy brakuje argumentów, zaczyna się atakować innego uczestnika dyskusji. Nie ma to jak umieć się przyznać do błędu. Sorry za ten off-topic. EOT
Rokszyce II ??? Ta miejscowość na zdjęciu to Oprzężów a ta droga prowadzi do Gomulina. Btw. Szkoda gościa ale ćóż... Policjanci w tej gminie zajęci byli ściganiem przestępców, lecz nie takich zwykłych! Poszukiwali najniebezpieczniejszych!!!! - tych ściągających mp3 z internetu. Godna pożałowania postawa smerfów w tej sprawie. Gdyby na prawdę szukali i zaczęli to robić o właściwym terminie to do tragedii by nie doszło.
Cicho, tak napisali, bo nie wiedzieli jak się pisze Oprzężów. ;)
Panie Gabryjelu Olejnik weś sie pan do roboty!!
Pogromca Jerzego Żurka.
(Do wiadomosci Pana Komendata)
Jaki Oprzężów... To są Rokszyce II, a droga na zdjęciu to droga prowadząca do lasu tzw. "rokszyckiego"
nie potrzebuje żadnych źródeł..chodziłam z nim do klasy i jesteśmy z tej samej wsi!rozmawiałam z jego bratem!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!