Co wyście się uczepili tak tego protektora?
Czy to właściciel protektora coś mu zrobił? Chłop już miał tą pełnoletność więc robił co chciał. Tutaj trzeba zagłębić się z jakiego środowiska denat się wywodził, jakich miał kumpli, może szukał zaczepki? Może z kimś zatarł? A może trafił na nieodpowiednie towarzystwo? A być może żadne z tych rzeczy tylko przeholował z alkoholem, tylko nie sądzę żeby po pijaku przeszedł 10 km.
Można tak gdybać, ale to już mu życia nie zwróci.
fakt jakis czas temu w Mohito maaaalo braklo do tragedii
Gratulacje dla naszej policji. Czemu to miejsce nie było wczesniej sprawdzone przeciez pare kiometrów od tego miejca kamera zarejestrowała Przemka w Nowy Rok. Gdyby policja choc troche się zangażowała to chłopak by żył.
sweetheart - zamknij się wreszcie jeśli masz odrobinę szacunku wobec Przemka w co wątpię bo Twoją naturą jest plotkowanie trochę artykułów było w każdym po 20 postów na godzinę by sweetheart - Martyno ogarnij się wreszcie.. Bo nikt twojego g...a nie czyta od 2 tygodni.
To nie pierwszy taki przypadek w protektorze...to nie jest klub.
Ci co sadza ze to wina dyskoteki maja cos z glowa. Tysiace ludzi ginie. W ostatnim czasie bylo kilka zaginienc o ktorych slyszelismy. 14 letnia dziewczyna wyjechala do szkoly i zginela. Ze zginela to wina szkoly bo tam jechala?? Chyba nie. W okolicach wakacji zginela 18 letnia dziewczyna tez wracala z dyskoteki. To tez wina dyskoteki?? Ktos idzie na spacer i ginie to wina przyrodzy?? Mamy w spoleczenstwie ciemnote. Tak jak dewota sieje ciemnote radio maryja tak niektorym mlodym sieje ciemnote Opowiastki jaki protek jes zly. Wszedzie sa zli i dobrzy ludzie, zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie
pytanie do kolegów czemu zostawili go samego?czemu go nie szukali???skoro razem się jedzie na impreze to razem się wraca!!!!od dawna wiemy że w miejscowości Oprzężów go widziano czemu mieszkańcy nie szukali?czemu policja w najbliższych miejscowościach nie szukała?przecież skoro w nowy rok go widziano to czemu nikt nic nie zrobił?????
Szczere wyrazy współczucia dla rodziny...
Oczywiście policja musi wyjaśnic co chlopak robił w Rokszycach tak daleko od domu i od protektora,ale to inna historia.Uważam,że protektor to jeba.. źrodło narkomani,prostytuowania się dziewczyn,rozboju i wogóle to gówno!!!!Jestem mlodym czlowiekie i miałem okazje tam pojechać, lecz nigdy nie byłem w tym miejscu i jestem z tego dumny.HHHHeee zaraz bedzie wrzawa ćpuno-pozerów protekrorowych.A ćwe!!!!!!!!
Zła to bywa pogoda. Tam ma miejsce tyle patologii powszechnie uważanych za niewłaściwe, niemoralne, nielegalne i karalne, że policja już dawno powinna organizować cotygodniowe akcje rozwożenia gówniarzy do domu i zamknąć budę. Ja się dziwie rodzicom puszczającym dzieci na tzw. dyskoteki.
POPIERAM!!!!100%!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!