metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kris krisranga20.01.2011 22:14

"xxxx" napisał(a):
Protektor zbiera nadal ofiary

Co wyście się uczepili tak tego protektora?
Czy to właściciel protektora coś mu zrobił? Chłop już miał tą pełnoletność więc robił co chciał. Tutaj trzeba zagłębić się z jakiego środowiska denat się wywodził, jakich miał kumpli, może szukał zaczepki? Może z kimś zatarł? A może trafił na nieodpowiednie towarzystwo? A być może żadne z tych rzeczy tylko przeholował z alkoholem, tylko nie sądzę żeby po pijaku przeszedł 10 km.
Można tak gdybać, ale to już mu życia nie zwróci.

00

anigav ~anigav (Gość)20.01.2011 22:22

"ziom" napisał(a):
to mogło się stać w każdej innej dyskotece

fakt jakis czas temu w Mohito maaaalo braklo do tragedii

00

panicz33 ~panicz33 (Gość)20.01.2011 22:52

Gratulacje dla naszej policji. Czemu to miejsce nie było wczesniej sprawdzone przeciez pare kiometrów od tego miejca kamera zarejestrowała Przemka w Nowy Rok. Gdyby policja choc troche się zangażowała to chłopak by żył.

00

MAJSTER ~MAJSTER (Gość)20.01.2011 22:54

sweetheart - zamknij się wreszcie jeśli masz odrobinę szacunku wobec Przemka w co wątpię bo Twoją naturą jest plotkowanie trochę artykułów było w każdym po 20 postów na godzinę by sweetheart - Martyno ogarnij się wreszcie.. Bo nikt twojego g...a nie czyta od 2 tygodni.

00

jskhsdgdhdhd ~jskhsdgdhdhd (Gość)20.01.2011 22:54

To nie pierwszy taki przypadek w protektorze...to nie jest klub.

00

Pietrek Pietrekranga20.01.2011 23:02

Ci co sadza ze to wina dyskoteki maja cos z glowa. Tysiace ludzi ginie. W ostatnim czasie bylo kilka zaginienc o ktorych slyszelismy. 14 letnia dziewczyna wyjechala do szkoly i zginela. Ze zginela to wina szkoly bo tam jechala?? Chyba nie. W okolicach wakacji zginela 18 letnia dziewczyna tez wracala z dyskoteki. To tez wina dyskoteki?? Ktos idzie na spacer i ginie to wina przyrodzy?? Mamy w spoleczenstwie ciemnote. Tak jak dewota sieje ciemnote radio maryja tak niektorym mlodym sieje ciemnote Opowiastki jaki protek jes zly. Wszedzie sa zli i dobrzy ludzie, zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie

00

zośka21 ~zośka21 (Gość)20.01.2011 23:03

pytanie do kolegów czemu zostawili go samego?czemu go nie szukali???skoro razem się jedzie na impreze to razem się wraca!!!!od dawna wiemy że w miejscowości Oprzężów go widziano czemu mieszkańcy nie szukali?czemu policja w najbliższych miejscowościach nie szukała?przecież skoro w nowy rok go widziano to czemu nikt nic nie zrobił?????

00

wodnik1985 wodnik1985ranga20.01.2011 23:37

Szczere wyrazy współczucia dla rodziny...
Oczywiście policja musi wyjaśnic co chlopak robił w Rokszycach tak daleko od domu i od protektora,ale to inna historia.Uważam,że protektor to jeba.. źrodło narkomani,prostytuowania się dziewczyn,rozboju i wogóle to gówno!!!!Jestem mlodym czlowiekie i miałem okazje tam pojechać, lecz nigdy nie byłem w tym miejscu i jestem z tego dumny.HHHHeee zaraz bedzie wrzawa ćpuno-pozerów protekrorowych.A ćwe!!!!!!!!

00

lukch ~lukch (Gość)21.01.2011 00:30

"Pietrek" napisał(a):
Ci co sadza ze to wina dyskoteki maja cos z glowa. Tysiace ludzi ginie. W ostatnim czasie bylo kilka zaginienc o ktorych slyszelismy. 14 letnia dziewczyna wyjechala do szkoly i zginela. Ze zginela to wina szkoly bo tam jechala?? Chyba nie. W okolicach wakacji zginela 18 letnia dziewczyna tez wracala z dyskoteki. To tez wina dyskoteki?? Ktos idzie na spacer i ginie to wina przyrodzy?? Mamy w spoleczenstwie ciemnote. Tak jak dewota sieje ciemnote radio maryja tak niektorym mlodym sieje ciemnote Opowiastki jaki protek jes zly. Wszedzie sa zli i dobrzy ludzie, zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie

Zła to bywa pogoda. Tam ma miejsce tyle patologii powszechnie uważanych za niewłaściwe, niemoralne, nielegalne i karalne, że policja już dawno powinna organizować cotygodniowe akcje rozwożenia gówniarzy do domu i zamknąć budę. Ja się dziwie rodzicom puszczającym dzieci na tzw. dyskoteki.

00

wodnik1985 wodnik1985ranga21.01.2011 00:47

POPIERAM!!!!100%!!!

"lukch" napisał(a):

Zła to bywa pogoda. Tam ma miejsce tyle patologii powszechnie uważanych za niewłaściwe, niemoralne, nielegalne i karalne, że policja już dawno powinna organizować cotygodniowe akcje rozwożenia gówniarzy do domu i zamknąć budę. Ja się dziwie rodzicom puszczającym dzieci na tzw. dyskoteki.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat