metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
obs. ~obs. (Gość)26.06.2020 17:23

Tak naprawdę to roku szkolnego nie było. Do początku koronki co chwila to święto. Później to już górki. Owszem komputer internet i te sprawy. Na razie może poza Australią nic nie zastąpi bezpośredniego kontaktu ucznia z nauczycielem. Przypominam ,że pierwszą szkołę bez nauczyciela założyli uczniowie z serialu "Czterdziestolatek" Tytuł tego odcinka to "Sprawa Małkiewicza" polecam.

40

gość ~gość (Gość)26.06.2020 20:50

Czemu chodzicie drodzy dziennikarze do wybranych szkół a 1 ło jest zawsze albo na rozpoczęciu albo zakończeniu. Zapłacone czy co?

20

gość ~gość (Gość)26.06.2020 22:23

Kiedy chodziłem do Chrobrego 25 lat temu to w tej pięknej auli też była ta obrzydliwa boazeria. Jest ona tam od zawsze i zbiera mi się na wymioty, kiedy ją widzę. Kiedy w końcu ktoś każe to zerwać i tak udekorować ściany, żeby pasowały do sufitu?

02

??? ~??? (Gość)26.06.2020 18:10

Podoba wam się, jak rodzice chwalą się na fejsie świadectwami (piątkowymi) swych pociech?

20

gość ~gość (Gość)26.06.2020 11:30

Czego was ten rok nauczył? Nawet rok szkolny był oszukany, jak i wybory i wirus..

82

gość ~gość (Gość)26.06.2020 20:14

To był cienżki rok dla mnie.Ale oceny mogom być.Troche z matmy kuleje z pierwiastnkami ale tak okej ocena na cztrzy z plósem.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat