Tak naprawdę to roku szkolnego nie było. Do początku koronki co chwila to święto. Później to już górki. Owszem komputer internet i te sprawy. Na razie może poza Australią nic nie zastąpi bezpośredniego kontaktu ucznia z nauczycielem. Przypominam ,że pierwszą szkołę bez nauczyciela założyli uczniowie z serialu "Czterdziestolatek" Tytuł tego odcinka to "Sprawa Małkiewicza" polecam.
Czemu chodzicie drodzy dziennikarze do wybranych szkół a 1 ło jest zawsze albo na rozpoczęciu albo zakończeniu. Zapłacone czy co?
Kiedy chodziłem do Chrobrego 25 lat temu to w tej pięknej auli też była ta obrzydliwa boazeria. Jest ona tam od zawsze i zbiera mi się na wymioty, kiedy ją widzę. Kiedy w końcu ktoś każe to zerwać i tak udekorować ściany, żeby pasowały do sufitu?
Podoba wam się, jak rodzice chwalą się na fejsie świadectwami (piątkowymi) swych pociech?
Czego was ten rok nauczył? Nawet rok szkolny był oszukany, jak i wybory i wirus..
To był cienżki rok dla mnie.Ale oceny mogom być.Troche z matmy kuleje z pierwiastnkami ale tak okej ocena na cztrzy z plósem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!