i ten ,,,człowiek nas reprezentuje i donosi na własny kraj -szkoda gadać ,sporo osób z MO tam widzę -to jego elektorat ? a jak z obietnicą oddania mandatu europosła ? kasa nie śmierdzi ?
czemu nie ma na zdjęciach Pani Pingot? zawsze jest na zdjęciach, czemu jej nie ma. Czemu? Czemu nie ma, ja się pytam. Proszę wyjaśnić.
No nareszcie byłby prezydend z j.
...i za ktorego Polska nie musiała by się wstydzić.Taki co nie dzieli na lepszy i gorszy sort. Głosuje na człowieka a nie partię.ps. Każdy chciałby mieć takiego syna.
Dr.Robercie Sylwestrze nie znaliśmy Cię z tej strony.I tak z tyłu ,nie wstydź się.
Nie mam nic do ludzi o odmiennej orientacji seksualnej. Zupełnie nic. Szanuję ich i rozumiem. Bo łatwo nie mają.Ale temu Panu jakoś nie wierzę. Nie wiem dlaczego. Niby Polak a jakby lepszy niż reszta.Czuję się gorszą... Nie ufam Mu.
Pan Biedroń mówił, że się zrzeknie, a nie zrzekł się mandatu europosła, wiele razy mówił że czegoś nie będzie robił a to robił. Po prostu ja jemu zwyczajnie nie wierzę.
Żenujący polityk, popierający go również w tle widzę osoby, które z własną rodziną kontaktów nie utrzymują 3/4 życia chlali a teraz stoją z ulotkami tego Pana-Pani.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!