metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MirP ~MirP (Gość)13.09.2016 15:11

I dobrze

56

Ahshsh ~Ahshsh (Gość)13.09.2016 15:45

Prace znajdą na magazynach Kauflandu. Albo jakiegoś innego magazynu bo nic innego w Piotrkowie nie ma.

51

polak,piotrkowianin ~polak,piotrkowianin (Gość)13.09.2016 16:42

A co z rodowitym piotrkowianinem który 6 długich lat czeka na przydzial mieszkania,placu podatki od wielu lat i co roku odnawia podanie o przydzial i od urzędników słyszy ze nie wiadomo kiedy dostanie mieszkanie... A tu proszę odnaleźli sie jacyś rodacy i dostana własne M i na pewno socjal nobo z czegos musza zyc... Ja wychowalem sie na 24m w siedem osób i urzędnicy zamiast pomoc biednej wieloosobowej rodzinie to potrafili straszyć matkę ze jej dzieci odbiorą bo nie ma warunków.tak tak właśnie myślę a to dlatego ze właśnie ja ze swoja rodzina czekam na przydzial juz 6 lat i co? I gowno zamiast placic czysz place za wynajem czyli i tak place czynsz ale i odstepne które nie jest male... Ja sie pytam dlaczego skoro jestem z Piotrkowa,urodzilem sie tutaj urzędnicy zmuszają mnie do tego bym za swoje ciężko zarobione pienia musial utrzymać siebie swoja rodzinę ludzi od których wynajmuje mieszkanie a z podatków jakiś niby krewniacy maja dostać wyremontowane mieszkanie...

115

pl ~pl (Gość)13.09.2016 15:38

A dla polskich rodzin nie ma na szkolenia i remonty

97

zz75 zz75ranga13.09.2016 18:58

Cudownie,brawo.....takich apartamentów nikt nie dostanie ze starających się o mieszkania od lat .Wystarczy mieć pochodzenie polskie i bach ,jest !!!A kto ich ma utrzymać?Bo pewnie za ,,zaklimatyzowanie,, w mieście będą mieli kupę czasu i oczywiście dostaną kasę .Nam musi wystarczyć najniższa krajowa i cieszyć się ,ze mamy pracę ...inni dostaną za free ?????????????Piotrków jest chyba biednym ,,miasteczkiem,, aby przyjmować osoby ,które kiedyś zostały wysiedlone.Teraz dostaną pomoc w nauce języka ,bo tego nie potrafią .......brak słów ,to jest wszystko chore !!!!!

58

wal araba w ryj ~wal araba w ryj (Gość)13.09.2016 17:56

dawać obcym lub swoim a młodzi ludzie nie mają gdzie mieszkać po ślubie a młodym ludziom jak już dadzą kredyt na mieszkanie to dowalą takie procenty że głowa boli a jak jedno z dwojga straci prace to szukają wieżowca aby skoczyć taka jest polityka w naszym kraju swojemu nie dać a obcemu pomagać a nas gdzie nie pojedziemy to traktują jak dziada i tak jest juz od wieków my włazimy w d ......... każdemu ślemy pomoc a nas mają gdzies szkoda pisać tu bo tu to przydał by się dziadek hitler

94

ala ~ala (Gość)13.09.2016 20:47

Panie Witek zgadzam sie, tyle tylko ze przedsiębiorcy ich sprowadzają bo są tańsi a to nie jest niestety zabronione i nie ma przykazu by zatrudniać"swoich". Do noszenia patriotycznych koszulek to pierwsi a patriotyzm w gospodarce i na codzien to gorzej..

40

jan ~jan (Gość)13.09.2016 21:31

Im to się należy jak psu przysłowiowa zupa. Za poniewierkę ich polskich rodziców i dziadków. W nich jest często więcej polskiej duszy niż w niejednym Polaku, któremu ojczyzna nie pasuje i tylko narzeka. Takich imigrantów nam potrzeba z polskimi korzeniami.

81

ala ~ala (Gość)13.09.2016 19:44

Ludzie ale repatrianci to są Polacy. Juz dawno powinni byli być zaproszeni a nie w 3 pokoleniu ale taką Polska miała władze. Wole Polaków niż muzułmanów sorry.

173

GiGi ~GiGi (Gość)13.09.2016 21:40

Chemik, prąd i internet z noclegowni mam...a tak poważnie to wynajmuje pokoj

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat