ano niestety. u zbiegu ulic 3 maja i jagiellonskiej byla łatana dziura gadzies w lty, dwa tygodnie po łataniu asfalt juz sie zapadł. ciekawe kto wykonywał ta naprawe........
U mnie na ulicy przed blokiem wczoraj "łatali" dziurę znaczy się wyrównali ją piachem.4-osobowa ekipa w tym jeden sypał,jeden jadł kanapki na krawężniku a dwóch sobie gadało przyglądając się samotnemu przodownikowi pracy ;] .
o zapomniałbym :) taka technologia jest zastosowana na przejezdie kolejowym na słowackiego :) wlasnie piaskowe łaty
A co jest na Sikorskiego - od stacji w stronę Bełchatowa ???
Zawody żużlowe mają u nas robić ???
ale i tak jest najlepszy przykład łatania dziur pod wiaduktem na wysokości SHELLA jak pamiętam zalewają pół roku i to samo... technika prawda...ciągłość pracy zachowana! ;)
Tak, mieszkańcom Polnej sie nalezy, ale na kasztanowej to gorsi.. bo im w pierwszej kolejnosci położyli asfalt... co za samolub to pisal. rowni i rowniejsi? Rozumiem zabigac o renont ulicy, ale dawac przyklad ze innym przydala sie ona mniej. smieszne to porowanie.
Hela: Czy Ty wiesz o czym piszesz? Asfalt na ul. Kasztanowej położono jedynie na części wschodniej - od ul. Energetyków do Parku Belzackiego. Na tym odcinku nikt nie mieszka - są jedynie ogródki działkowe. Druga, zachodnia część ul. Kasztanowej - od Emersona do ul. Świerkowej, gdzie stoi ok. 20 domów nadal ma nawierzchnię z żużla. Proponuję najpierw zapoznać się z tematem, a dopiero później zabierać głos. Zapraszam na spacer do Barku Belzackiego i jego okolice.
re Piotrkowianin. Porównywanie ze jednemu zrobiono ulice a tam gdzie ja mieszkam nie jest prymitywne. Moge podac setki innych ulic ktore tez musza byc zrobione, ale nie bede piac ze komus ta ulica jest mniej potrzebna, bo akurat przy niej nie mieszkam, czy nie mam działki. To poniżej pasa.
LUDZIE nie kłóćcie się na forum gdyby przy waszej ulicy mieszkał radny-biznesmen lub inny nowobogacki nie było by tematu Amen!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!