Co do Polnej ja się dziwie że tak bogate osiedle ma taką syfiastą ulicę,mój kolega złamał rower na niej :o .
ja to jak parze na budowe tego ronda ciagle nie wiem jak ono bedzie wspołgrało z kawałkiem dwupasmówki który jest przy kauflandzie.narazie wyglada ze nijak.
Trzeba mieć fantazję zet.
Nie nijak tylko tak: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=55498565&postcount=6229
dzisiaj w drodze do racy widziałem jak peuk "naprawia" sikorskiego. a mianowicie tak ze na te poprzeczne garby nasytpuja zwirek ze smołka tak ze powstaja jeszcze wieksze garby. rewelacja.
System lania smoły i kamczyków może jest ok tylko do tego chyba jeszcze jest taki odkurzacz co sprzata pozostałosci tego grysy a unas kamyki wala w szyby w przechodniów itp warto isc zobaczyc jak wyglada chodni na sikorskiego po ranych naprawach przez peuk
PEUK to zbyteczna firma, w której udziały ma miasto. Kolejne miejsce, żeby wsadzić kolesia po wygranych wyborach. Dla miasta liczy się tylko cena, a że po roku będzie więcej dziur niż w szwajcarskim serze to już nie ważne. PEUK nie wygrał chyba żadnego przetargu poza granicami miasta (chodź tu mogę się mylić).
Po raz osiemnasty: zmień nick, bo błędnie sugerujesz, że to ja napisałem.
Po to jest budżet miasta by go ciągle wydawać, niestety marnie wydawać by nie powiedzieć wyrzucać w błoto co roku na łatanie, lanie dziur :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!