Brawo wykonawcy! Nareszcie jakaś inwestycja będzie oddana nie po świętach tylko przed - kiedy jest najbardziej potrzebna.
To nie ścieżka rowerowa a ciąg pieszo rowerowy to duża różnica
Przeczytałem nagłówek i powiem wam że ja też kończę przed czasem a przynajmniej tak mi mówi moja konkubina
Baseny ogrodowe skonczone???? bom chcioł se popływać w tych ogrodowych baseniskach
Na ul. Roosevelta praca wre widać to, natomiast na ul. Żeromskiego było pusto i cicho miesiącami. Najczęściej mało sprzętu i dwóch ludzi. Wyrobili się w terminie, jednak warto było kontrolować przez Urząd postęp prac i podpisując umowę przeanalizować termin wykonania. Podejrzewam, że bez większego pośpiechu można było tutaj znacząco skrócić termin zakończenia tej inwestycji.
naprawdę nie dało rady tych latarni umieścić w tym wąskim pasie zieleni, tylko na środku i tak wąskiego chodnika?
Zobaczymy na jak długo wystarczy ten remont, a także na ile lat użytkowania jest gwarancja.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!