Zobaczymy na jak długo wystarczy ten remont, a także na ile lat użytkowania jest gwarancja.
naprawdę nie dało rady tych latarni umieścić w tym wąskim pasie zieleni, tylko na środku i tak wąskiego chodnika?
Na ul. Roosevelta praca wre widać to, natomiast na ul. Żeromskiego było pusto i cicho miesiącami. Najczęściej mało sprzętu i dwóch ludzi. Wyrobili się w terminie, jednak warto było kontrolować przez Urząd postęp prac i podpisując umowę przeanalizować termin wykonania. Podejrzewam, że bez większego pośpiechu można było tutaj znacząco skrócić termin zakończenia tej inwestycji.
Baseny ogrodowe skonczone???? bom chcioł se popływać w tych ogrodowych baseniskach
Przeczytałem nagłówek i powiem wam że ja też kończę przed czasem a przynajmniej tak mi mówi moja konkubina
To nie ścieżka rowerowa a ciąg pieszo rowerowy to duża różnica
Brawo wykonawcy! Nareszcie jakaś inwestycja będzie oddana nie po świętach tylko przed - kiedy jest najbardziej potrzebna.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!