metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sklave sklaveranga27.02.2012 09:48

I znowu tańszy wariant.
Czyli byle jak byle w terminie???którymś tam kolejnym???
Jeszcze mało było nauczek na innych projektach.
Czy tu aby nie chodzi o sztukę dla sztuki???
To znaczy cosik trzeba budować by elektoratowi uzasadnić konieczność brania kredytów które to i tak zostaną przeznaczone na inne cele z góry już znane, określone.
Po co więc zaczynać inwestycje skoro wiadomo że będą spartaczone.
Jak mawiał majster: w tym przypadku gęba sama prosi się kamienia.
http://sklave.manifo.com/

00

ares1 ~ares1 (Gość)27.02.2012 11:23

Zamknąć i po kłopocie :)))

00

Mała Małaranga27.02.2012 11:39

"sklave" napisał(a):
Czyli byle jak byle w terminie???którymś tam kolejnym???

Naprawdę te zjeżdżalnie i dysze do hydromasażu są takie niezbędne?? 5 lat masz, że chcesz pojeździć sobie na zjężdżalni?? To idź na Belzacką. Byle jak by było gdyby chcieli za małą kasę zrobić wszystko, a tak wybrali to, co ważniejsze.

00

Myśliciel Myślicielranga27.02.2012 12:47

MAm nadzieję, że tańszy nie oznacza gorszy.

"Mala" napisał(a):
Naprawdę te zjeżdżalnie i dysze do hydromasażu są takie niezbędne

Racja. Po co te urządzenia, skoro są na Belzackiej? Basen służy do pływania i w tym zakresie powinien być wykonany jak najsolidniej.

00

wojas xvxvxv ~wojas xvxvxv (Gość)27.02.2012 12:58

no i bardzo dobrze w tym urzedzie pomyśleli, że wolą mniej kasy włożyć i nie robić tych pierduł;) to jest na belzackiej i wystarczy;) przy takich remontach czesto sa niekontrolownane wydatki i to lepiej na nie zabezpieczyc pieniadze:) dobra inwestycja urzedzie miasta!

00

ares1 ~ares1 (Gość)27.02.2012 13:23

"wojas-xvxvxv" napisał(a):
dobra inwestycja urzedzie miasta!

Czas pokaże!

00

anka ~anka (Gość)27.02.2012 13:52

Baseny w PTB to porażka... mimo,że mieszkam koło basenu na Belzackiej to jeżdżę do Kleszczowa, większość basenowych atrakcji w jednym karnecie. A cena biletu korzystna nie to co u nas,zero atrakcji a cennik jak za nie wiem co :)

00

ares1 ~ares1 (Gość)27.02.2012 14:05

"anka" napisał(a):
A cena biletu korzystna nie to co u nas,zero atrakcji a cennik jak za nie wiem co :)

Dokładnie tak!!!

00

Mała Małaranga27.02.2012 15:01

"Mysliciel" napisał(a):
MAm nadzieję, że tańszy nie oznacza gorszy.

Nie no, ja rozumiem, że te oszczędności to tylko na tych dodatkowych bajerach, po to, aby to, co należy wyremontować można było zrobić jak najlepiej.

00

Aman Amanranga27.02.2012 17:39

Cytuję:
Na przeszkodzie stoją  nie tylko względy techniczne, ale przede wszystkim kwestie finansowe.

Z czegoś musi być kasa na wynagrodzenie dla super asystenta.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat