metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jaxa ~jaxa (Gość)04.08.2017 11:36

To co się stało z tymi psami? Przetopione na smalec?

34

znajomy ~znajomy (Gość)04.08.2017 15:36

Okej wszystko fajnie, ale czemu nie powiedzą prawdy co się dzieje z tymi zwierzętami...

34

gość ~gość (Gość)04.08.2017 14:59

Orientuje się ktoś czy do schroniska przyjmią 4miesiecznego kota?Mam problem bo mi pies go atakuje a nie mam komu wydać

31

gość ~gość (Gość)05.08.2017 00:45

Jezu ludzie opanujcie sie z tymi komentarzami przetopione na smalec albo wspolpraca z chinczykiem. Ja mam 4 wspaniale psy, wszystkie ze schroniska. Pewnie po prostu ludzie adoptowali stworzenia. Jedyne o co sie teraz trzeba martwic to zeby nie wrocily z powrotem do schroniska jak sie znudza albo zaczna sprawiac problemy.

30

przyjaciel zwierząt ~przyjaciel zwierząt (Gość)04.08.2017 11:56

Ludzie nabrali rozumu. Może nie wszyscy ale dobre i tyle. Pozdrowienia dla personelu schroniska za wszystko c o robicie dla tych skrzywdzonych przez ludzi i los zwierząt. Myślę, że psy mają się lepiej gorzej jest kotom. Kot nie lubi żyć w klatce jak dzikie zwierzęta w ogrodzie zoologicznym. Kot lubi żyć na wolności. Wolontariusze dokarmiajcie te biedne koty które żyją na wolności i mieszkają w komórkach, piwnicach etc. Im potrzeba wody podobnie jak psom. Przed sklepami widzi się miski z wodą, ale kot nie podejdzie pod sklep żeby ugasić pragnienie. Wy najlepiej wiecie w jaki sposób i gdzie podać im pożywienie i świeżą wodę.

123

gość ~gość (Gość)05.08.2017 07:26

Teraz najwięcej ich na Szkolnej

24

Przykra sprawa ~Przykra sprawa (Gość)05.08.2017 11:17

widać już nawet psy i koty zwiewają z tego miasta.

41

emeryt ~emeryt (Gość)05.08.2017 11:28

ta jak do niemiec wywożą nie wiem czemu a tam już nikt nie sprawdza co dalej z pieskami się dzieje jaki ich los dlatego ubywa

02

emeryt ~emeryt (Gość)05.08.2017 11:33

ta jak do niemiec wywożą nie wiem czemu a tam już nikt nie sprawdza co dalej z pieskami się dzieje jaki ich los dlatego ubywa

11

gość ~gość (Gość)04.08.2017 22:45

Są wyłożone do Niemiec, lecz wiele z nich nielegalnie. A co dalej z nimi tego już nie wiadomo...

12

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat