projekt aut zerżniety z myszek komputerowych :D piękny fotomontaż :D znowu "EPIcentrum" na zdięciu :D a i co do też żeglugi to macie zamiar pogłębić Strawe?? :D
Fotomontaż nieudany, bo chyba nie chcemy mieć takiej obleśnej budy jak Focus za 50 lat?
Brednie Dziemdziory o 120-letnim programie,chłopie tobie bliżej niż dalej!
ano,ano... pan Dziamdziarandzia w encylopedii zaistnieć zapragnął! Ale .. jego koleś ,niejaki Pinciona chce tą historię tworzyć!! A PO,!!...a fe !!! chciałem napisać,..a PO,!!,..a fe!!.. //! Chol..ra znowu to samo?
Masz na myśli POpaprańców?
Już nikogo nie mam na myśli..a może mam? Ale jak słyszę że Pinciona Zenek na senatory idzie to ..seouku z łuku. A Radka Szewska tyż!
"Magdalenka" ? - oto jest pytanie!
A które to?
Kurcze pod takim art powinny pojawić się kom o tym jak waszym zdaniem bedzie wzgladac 2050. A tu co? Dno i wodorosty z waszej strony. Jestescie przewidywalni jak pogoda na najblizsze 5 min!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapomniałeś dodać żenada i muł.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!