metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sauron ~sauron (Gość)18.07.2010 23:56

To ja się pytam gdzie byli rodzice!!??

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)18.07.2010 22:47

"I-w-ten-sposob-cofamy-sie-w-rozwoju" napisał(a):
Nie ubliżając nikomu, w ten sposób stajemy się zaściankiem Polski i EU. Głosując na Kaczora, pokazujemy nasz poziom. Według sondaży na niego głosują ludzie sflustowani,bez wykształcenia. I mamy w ten sposób obraz naszego społeczeństwa w powiatach.

Tak, a zwłaszcza, kiedy głosują ludzie sflustowani.
Nie ubliżając nikomu, osoba czyniąca powyższy wpis, pokazuje, jaką jest awangardą Polski i UE.
Dowodzi też swego poziomu i wykształcenia. I to bez sondaży!
I mamy w ten sposób obraz naszego społeczeństwa w powiatach.

Komentarz był edytowany przez autora: 18.07.2010 22:53

00

I w ten sposób cofamy się w rozwoju ~I w ten sposób cofamy się w rozwoju (Gość)18.07.2010 21:00

Nie ubliżając nikomu, w ten sposób stajemy się zaściankiem Polski i EU. Głosując na Kaczora, pokazujemy nasz poziom. Według sondaży na niego głosują ludzie sflustowani,bez wykształcenia. I mamy w ten sposób obraz naszego społeczeństwa w powiatach.

00

mieszkaniec Wyzwolenia ~mieszkaniec Wyzwolenia (Gość)12.07.2010 12:02

Możemy być dumni że zwyciężyła demokracja. natomiast jeśli chodzi o głosowanie, to już subiektywna ocena posła

00

resed ~resed (Gość)12.07.2010 12:14

No coz, prowincja za prawica...

00

mieszkaniec PT ~mieszkaniec PT (Gość)12.07.2010 12:16

Mnie już wystarczy prawicowców. Mamy jednego na urzędzie prezydenta miasta Piotrkowa Trybunalskiego, to co wyprawia to w pale się nie mieści. Pan Macierewicz to ma tyle wspólnego z Piotrkowem co ja z Warszawą (czasami tam jestem na chwile), przybłąkał się do nas bo wiedział, że tu będzie miał poparcie. Jeśli głosować już na kogoś z PiS to z naszego regionu, a nie na przybłędę!!!

00

xyz ~xyz (Gość)12.07.2010 14:03

Mieszkańcy powiatu piotrkowskiego dali wyraz patriotyzmu w przeciwieństwie do mieszkańców Piotrkowa. Gdyby sympatycy lewicy nie poparli Komorowskiego w II turze, przegrał by z kretesem w całym kraju a nie tylko w powiecie piotrkowskim. Mnie już nic nie dziwi. Politycy nie maja ambicji i honoru. Za pieniądze i stanowisko zrobią wszystko byle się załapać do koryta.

00

komentatorek ~komentatorek (Gość)12.07.2010 14:18

Cytuję:
bo wskazanie na Jarosława Kaczyńskiego to była dobra decyzja wyborców...

A jeszcze lepsza decyzja to była tych ktorzy głosowali inaczej. W dodatku było ich więcej. Kaczyński wybory przegrał !!!

00

broda ~broda (Gość)12.07.2010 16:03

Czytając te wypowiedzi zauważam, że nikogo nie interesowało co dana osoba reprezentuje - dla Was najważniejsza była sama "osoba". Ktoś powie że Prezydent nic nie może - może to nie do końca jest prawdą, tyko czy chcemy mieć Prezydenta pięknego, czy brzydkiego, historyka czy prawnika, a może po prostu "tego" bo tak media go wychwalają.
A tak na marginesie, co to za historyk który z historią nie chce mieć wiele wspólnego?

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)13.07.2010 02:11

Region piotrkowski wolałby Kaczyńskiego.
I trudno się dziwić, skoro region piotrkowski do wyboru miał jeszcze Komorowskiego.
Nie wchodząc w zagadnienia polityczne i spory obu panów na K. - różnica trzech klas.
Rasowy polityk z kotem, ale i z głową oraz dobry tata, zastanawiający się któremu kurtkę na zimę, a któremu rower ma lato, za to nie bardzo wiedzący, co mówi.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat