metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zigg ~zigg (Gość)13.07.2010 05:45

"xyz" napisał(a):
Politycy nie maja ambicji i honoru. Za pieniądze i stanowisko zrobią wszystko byle się załapać do koryta.

święta racja,dotyczy to też naszych rodzimych pseudo polityków.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga13.07.2010 09:42

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
dobry tata, zastanawiający się któremu kurtkę na zimę, a któremu rower ma lato, za to nie bardzo wiedzący, co mówi.

Ale za to sprząta po swoim psie, zbierając kupki z trawnika w foliową torebkę, co uwiecznił niedawno "Fakt". Jak oni go uchwycili? Permanentna inwigilacja czy co? Muszą dużo o nim wiedzieć, bo podali nawet wiek psa. ;)
PS. Znalazłem kolejny błąd w systemie komentowania - zamienia on nick "Piotr Włostowic" na "Piotr-Wlostowic".

Komentarz był edytowany przez autora: 13.07.2010 09:44

00

inz. Zbigniew Burnatowski. RFN ~inz. Zbigniew Burnatowski. RFN (Gość)23.08.2010 12:35

Bardzo mnie cieszy, ze moje znajome miasto ma tak rozsadnie myslacych obywateli, ktorzy glosowali na pana prezesa Jaroslaw Kaczynskiego wiedzac, ze ten czlowiek w przeciwienstwie do pana Komorowskiego bardziej nadaje sie na kandydata na prezydenta Polski. Los niestety jest nieublagalny i kandydat na prezydenta pan Komorowski zostal przeglosowany wiekszoscia glosow SLD. Zobaczymy co z tego mezaliansu wyjdzie, pokaze to najblizsza przyszlosc.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat