.to się okaże. odbudowa pałacyku w parku... <lol2> uśmiałem się od ucha do ucha xd mam nadzieję, że kopnie w tyłek drogowców, żeby w końcu piotrkowską zmodernizowali, bo się jeździć nie da! to nie jest co prawda jego brocha, tylko województwa, ale ktoś pierwszy krok zrobić musi.
Życzymy wielu sukcesów Panu wójtowi Jędrzejczykowi.
Prosimy zadbać w końcu o Rozprze i o mieszkańców gminy a nie tylko o swoich kolesi.
Niech się Pan tylko nie boi Panie wójcie, prawie 70 % mieszkańców za Panem.
Najlepsze życzenia dla pana Jędrzejczyka!!
Bardzo sie cieszę , że rozprzanie wreszcie sie przebudzili! Czas na zmiany na lepsze! Czeka go ciężka batalia z hienami, które zostały jeszcze za panowania Witka, i bałagan do posprzątania, oraz niesamowity dług, które na gminie na mieszkańcach zostawił witek! Odwagi życzę i silnej woli!
Powodzenia, trzymam kciuki!
Gratulacje dla nowego Wójta . Wszyscy liczymy na Jego działania a zwłaszcza przewietrzenie i oczyszczenia biur urzędu gminy z elementów zbędnych i nasiąkniętych starym wójtem .Panie Wójcie proszę pamiętać o ulicy Leśnej w Rozprzy .Powodzenia i proszę o pamięć o tych 70 % popierających Pana sympatykach rozwoju Rozprzy.
Teraz gmina Rozprza sięgnie totalnego dna...
Tylko przez głupotę wyborców, którzy nie zorientowali się na kogo głosują.
Te wybory o jedno wielkie nieporozumienie!
W Rozprzy to porażka.
Jak można było głosować na kogoś kto nie jest odpowiedni?
Sytuacja budżetu w gminie Rozprza rzeczywiście była zła. Tylko moje pytanie- A kto był Skarbnikiem?
Teraz na pewno się nie polepszy, a wręcz może się pogorszyć.
2 tura wyborów, to wybór między złem a złem.Dla Moszczenicy nic się nie zmieni na lepsze , Lech nie robił nic, za to Piekarek rozbuduje Jarosty , bo ma w tym interes. Kto robi szkołę tam, gdzie wszystkich ludzi jest 300 ? Podmiejska metropolia się marzy ?? Trzeba się będzie bliżej przyjrzeć temu, kto zrobi biznes na przekształceniu ziemi rolnej w budowlaną w Jarostach. Troll
Bardzo ubolewam że radny z Mierzyna Kowalczyk przeszedł na nastepna kadecje nie robiac nic dla mieszkanców oraz ani razu nie zabierajac głosu na sesjach .
Bardzo żałuję że u nas w moszczenicy nie przeszedł Pan Lech bo jest naprawdę super. A piekarek przypisuje sobie sukcesy naszego, niestety już wójta
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!