Nie wiem, winna-czy nie niech obiektywny sąd to ocenia ale tym ludziom którzy już skazali Kazimierę i Wojciecha bez wyroku sądu życzę aby któregoś pięknego poranka wtargnęło di ich domu ABW lub CBA.Masakra !Czy nie można było ich poprostu wezwać do prokuratury?Ludzie ten kraj upodabnia się do Białorusi a chwilami biję ją na głowę!
Jeszcze trochę o "sukcesie" Piotrkowskiego CBA-"znaleziono przy Wojciechu T. dużą ilość środków odurzających" ! Ludzie! To było kilka zgniłych pędów roślinek znalezionych w Mazurskich lasach.Jeśli to też przestępstwo to proszę Was wywalcie ze swoich domów wszystkie rośliny bo do Was też nad ranem kolbami w drzwi załomocą...
Miejsce tej pani jest własnie tam gdzie obecnie przebywa, w kilkunastoosobowej celi na Smutnej w Łodzi. Chciwość nie poskromiona z bezkarnością pokarana.
Tam nie tylko pani wójt kręciła lody ale też cała rada gminy. Kto przyzwalał w głosowaniach na takie machloje?
Do POLAK a ty badałeś tą substancję którą przy nim znależli ?? domyślałam się że nie!!! nie sądze również żebyś był przy zatrzymqania więc nie rozgłaszaj plotek!
A co do "Kazi" wszyscy w gminie wiedzą co tam się dzieje i jak już gdzieś przeczytałamn na jakimś forum Rada Gminy również nie próżnuje i wałki robi !Co kraj okradaja, nie mam pytań!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!