metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gina955 ~gina955 (Gość)18.05.2011 11:09

Tyle co P.Tarkowska zrobiła dla Kleszczowa, to żaden wójt nie zrobił jeszcze dla swojej gminy. Wiele ma zasług pani wójtowa(choć nie mieszkam w tej gminie lecz dużo wiem od znajomych i rodziny) lecz widać dobrano się i do niej, mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni i oczyszczą ją z zarzutów...;-)

00

klet ~klet (Gość)18.05.2011 14:09

"gina955" napisał(a):
Tyle co P.Tarkowska zrobiła dla Kleszczowa, to żaden wójt nie zrobił jeszcze dla swojej gminy. Wiele ma zasług pani wójtowa(choć nie mieszkam w tej gminie lecz dużo wiem od znajomych i rodziny) lecz widać dobrano się i do niej, mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni i oczyszczą ją z zarzutów...;-)

Człowieku obudź się z gadania głupot.
Zasługi, dokonania można sobie wsadzić w literki skoro (jeśli) te dokonania były oparte na chciwości lub wykorzystywaniu stanowiska do celów prywatnych. Wiesz co to jest przestępstwo ? Słabo mi się robi jak czytam ten Twój post pochwalny.
Ma coś na sumieniu i winna to odpokutować. Skusiła się na coś i tym samym ubrudziła swoje imię, dokonania itp. Miała wybór i jeśli wybrała źle to niech poniesie karę, a Ty jej nie broń.
Czas pokaże jaki wyrok będzie w tej sprawie.

00

sklave ~sklave (Gość)18.05.2011 14:53

"klet" napisał(a):

od razu można śmiało powiedzieć czysta jak łza
No, ewentualnie jak Basieńka.....

00

Obywatel ~Obywatel (Gość)18.05.2011 16:56

Czy kazdy kto w gminie Kleszczow czy gdzies w Polsce zarobil na przeksztalceniu gruntow bedzie badany przez CBA i stawiany w stan oskarzenia? Jesli moja ziemia zostala z rolnej w planie zagospodarowania przestrzennego przeksztalcona na budowlana to czy mnie tez aresztuja i skaza?

00

rozczarowany ~rozczarowany (Gość)18.05.2011 17:13

z jakiej ta pani parti pochodzi że ją wystawili i dlaczego mmm nie podzieliła sie chyba ==== ale jeżeli jest z PO to sprawie ukręci się łeb == wypusci sie i przeprosi a może jeszcze skapnie jakieś odszkodowanie ===== tak to już jest w złodziejskim kraju

00

klet ~klet (Gość)18.05.2011 18:17

"Obywatel" napisał(a):
Czy kazdy kto w gminie Kleszczow czy gdzies w Polsce zarobil na przeksztalceniu gruntow bedzie badany przez CBA i stawiany w stan oskarzenia? Jesli moja ziemia zostala z rolnej w planie zagospodarowania przestrzennego przeksztalcona na budowlana to czy mnie tez aresztuja i skaza?

NIE i zrozum o co tutaj się rozchodzi (patrz posty niżej).

00

gina955 ~gina955 (Gość)18.05.2011 22:48

kletranga
8 godzin temu
Człowieku obudź się z gadania głupot.
Zasługi, dokonania można sobie wsadzić w literki skoro (jeśli) te dokonania były oparte na chciwości lub wykorzystywaniu stanowiska do celów prywatnych. Wiesz co to jest przestępstwo ? Słabo mi się robi jak czytam ten Twój post pochwalny.
Ma coś na sumieniu i winna to odpokutować. Skusiła się na coś i tym samym ubrudziła swoje imię, dokonania itp. Miała wybór i jeśli wybrała źle to niech poniesie karę, a Ty jej nie broń.
cytat
Przecież każdy swoje zdanie może mieć i ja również , a Tobie nic do tego. Zresztą uważam, że każdy u władzy nie jest niewiniątkiem i ma coś na sumieniu. Mi też się słabo robi, jak czytam twój post, widzę, że ty już wydałeś wyrok, a te zasługi to nie mój wymysł tylko tak jest, dlatego P.Tarkowska otrzymała tyle odznaczeń(ale pewnie o tym nie wiesz, bo "słabo ci się robi" ;-)....Wiem co to jest przestępstwo, a każdy póki nie jest skazany, to należy domniemywać niewinność, więc i ja nikogo nie oskarżam, jeśli nie ma jeszcze ogłoszonego wyroku!! No ale niektórzy widzę są "mądrzejsi" od wszystkich
( przynajmniej tak im się wydaje)! heh. Czas pokaże co będzie a narazie nie ma co na kogoś jechać!!

00

chris do Obywatela ~chris do Obywatela (Gość)19.05.2011 11:47

Nie widziesz różnicy między Twoimi pieniędzmi a pieniędzmi publicznymi, jeżeli to jest prawda, to ona sprzedawała grunty rolne należace do gminy np. synowi a potem w imieniu gminy za publiczne środki odkupiła je jako grunty budowlane po cenia np. 10 razy wyższej.

00

stara ~stara (Gość)21.05.2011 14:21

A może powinni zająć się także byłym wójtem gminy Rozprza?Ja myślę, że powinni. Robił tak samo jak ta pani.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat