metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sklave ~sklave (Gość)17.05.2011 14:47

Cytuję:
....laureatce tytułu „Samorządowego menedżera roku 2010” grozi do 10 lat pozbawienia wolności.

jeszcze nic nie udowodniono a już wyrok się ogłasza jakby to dotyczyło zwykłego obywatela .
Z dużej chmury mały deszcz.
Tak, tak to była następna tajemnica poliszynela którą w ostatnich latach CBA wyjaśniło.
Pani wójt tylko terminów dywidend przypilnuje i wyńdzie czysta niczym łza....

00

cebea ~cebea (Gość)17.05.2011 15:02

A co to? Dywidendy w terminie mafia nie otrzymała?

00

olcia ~olcia (Gość)17.05.2011 15:38

Przecież wyraźnie jest napisane, że grozi a nie, że tyle sobie posiedzi. Czytanie ze zrozumieniem boli.

00

Mieszkaniec ~Mieszkaniec (Gość)17.05.2011 16:16

I tak sie wywinie Łajza. Jej macki sięgają daleko z reszta jak jej mentora, a może mentor ma wieksze i pomoże swojej uczennicy? Ale miejmy nadzieje ze nie. Brawa dla wyborców, lepszego wyboru nie mogli dokonać. Czytam juz sporo artykułów o aresztowaniu i to że ludzie nie wiedzieli o machlojach Pani Wójt z ziemią to bzdura. Oszukała wiele rodzin. Jestem mieszkańcem gminy i wiem co tu się dzieje. Reka, rękę myje. Załatwienie pracy czy mieszkania za marne grosze miesięcznie i pracy to nic, jeśli spełnisz wymagania Pani Wójt to wszystko dostaniesz. Miejmy nadzieje ze dostanie maksymalny wymiar kary. Trzymam kciuki jak zapewne wiele ludzi z Kleszczowa którym zaszkodziła.

00

Arkadia ~Arkadia (Gość)17.05.2011 18:00

A kiedy przyjdzie czas na Piotrków??? Tutaj dopiero by były żniwa

00

?? ~?? (Gość)17.05.2011 18:50

i weź tu chodź na wybory.

00

Obserwator ~Obserwator (Gość)17.05.2011 19:04

Pewnie komus podpadla i dlatego ja aresztowali. Podejrzany to nie to samo co skazany! Mam pytanie czy CBA przeprasza aresztowanych, ktorych sad uniewinnia od postawionych im przez CBA zarzutow? Przeciez takie osoby po takim zatrzymaniu musza przezywac psychiczne pieklo.

00

@wczerwonym ~@wczerwonym (Gość)17.05.2011 19:15

Póki co w Polce wolno kupować ziemię i sprzedawać ją z zyskiem. Że ziemia w międzyczasie została przekwalifikowana na działki budowlane, nie może obciążać pani burmistrz. Decyzję taką podejmuje rada gminy. Zapłacimy odszkodowanie pani burmistrz jak panu Klusce. Pewne jak w banku.

00

Gensior ~Gensior (Gość)17.05.2011 19:30

Ciekawe, czy przyjzom sie machlojom,gminom osciennym bo tam to są wałki...hehehe

00

Judasz ~Judasz (Gość)17.05.2011 20:14

Ach, tej kasy ciągle mało i mało

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat