ludzie jak macie zimowe opony to lepiej jest jeździć po sniegu niż po ciapie pośniegowej wiadomo chyba, a wiadomo ze piaskarka nie bedzie jeździć w godzinach szczytu, bo np. ja bym nie chciał żeby taka piaskarka stała przede mna na światłach i sypała po moim samochodzie piaskiem i solą.
Aż tak źle nam życzysz, czy miałeś na myśli inne słowo:http://www.sjp.pl/co/relegowa%E6 ?
Chyba Wasze marudzenia zostały wysłuchane. Dzisiaj na ulicach jest już dużo lepiej
Chyba nasze marudzenia zostały wysłuchane, ale to nie powinno tak się odbywać! Ulice dzisiaj były odśnieżane, ale pozostaje pytanie: dlaczego 30 i 31 grudnia nie odśnieżano ulic w Piotrkowie. Coraz więcej spraw jest załatwianych z dużym opóźnieniem. Czekam na informację o wyciągnięciu konsekwencji wobec winnych zaniedbań.
Radze wszystkim omijać dojazdówke Polna/Woj.Polskiego(Ryneczek),pod śniegiem dosłownie szyba,wczoraj bym się gościowi ładnie wpakował,musiałem uciekać na chodnik w breje śniegu.
Bez przesady z tym tragicznym stanem dróg w Piotrkowie. Dziś przejechałem ponad 400 km i w większości były to drogi pokryte śniegiem i błotem pośniegowym! Pada śnieg i drogi są śliskie taka jest kolej rzeczy a jak ktoś nie potrafi jeździć to niech siedzi w domu.
Do gościa: jak ci się taki bajzel na drogach podoba to twoja sprawa. Załóż też okulary i popatrz jak wyglądają ulice w miastach sąsiednich. Może dobrze jeździsz, ale lepiej będzie jak załóżysz okulary bo drogi nie będą tak puste jak dziś.
to jak w Piotrkowie MZDiK dba od stan dróg to sa jaja poprostu.za co oni wogóle biora kase??
Piotrków to jedyne miasto w Polsce, gdzie na drogi nie sypie się soli celem jej oczyszczenia. Ulice wyglądają jak na syberii. Ktoś powinien za to ponieść konsekwencje
Prawda jak ktos nie potrafi jezdzic niech siedzi wdomu albo chodzi na pieszo.Sami niedzielni kierowcy Paranoja
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!