Wczoraj na Wojska Polskiego po prostu lodowisko na odcinku od Armi Krajowej do kostromskiej. Tragrdia
Wojska Polskiego - masakra, ślisko i pługa to chyba ta ulica nie widziała. To samo - Kostromska, Słowackiego, Sikorskiego.
Przyjechałem z Łodzi i to co zobaczyłem w Piotrkowie woła o pomstę do nieba.
Mam wrażenie, że Piotrków to dziura zabita dechami! Chyba, że chce konkurować z zimową stolicą Polski - Zakopanem. Takie bardzo trudne warunki zimowe na drogach panują tylko tu. Wystarczy wyjechać poza miasto, gdzie nie sięgają macki MZDiK i sytuacja przedstawia się zupełnie inaczej. Może poza miastem są inne drogi? A może tam śnieg roztapia się inaczej. Chemia czy co?
Te piaskarki to chyba widziałeś we śnie. Poza Piotrkowem drogi są odśnieżone, a tutaj wygląda na to że władza chce ludzi pozabijać. Sliskie ulice, śliskie chodniki, brak gospodarza i tyle. Zadnych pługów, ani żadnych piaskarek nie było wczoraj na ulicach Piotrkowa. Jeździliśmy wczoraj specjalnie i robiliśmy zdjęcia stanu ulic. Przestań prezydencie przecinać te p.. wstęgi i zadysponuj wreszcie sprzęt odśnieżający na ulice miasta w którym rządzisz. Zadbaj o bezpieczestwo przynajmniej tych co cię wybrali.
W sylwestra to mozna bylo krecic baczki na miescie bo tyle bylo blota posniegowego. Zadne piaskarki nawet tego nie zbieraly
Miałem w Sylwestra wyjazd do Łodzi w godz.17-23.Poza granicami miasta potwierdzam czarną,mokrą nawierzchnię...
Przy powrocie do miasta wjeżdżałem od strony Bełchatowa(jadąc do Łodzi jechałem starą trasą przez Srock...).Po minięciu stacji benzynowych na Dworskiej wpada się w dziurawą,pokrytą rozjeżdżonym śniegiem nawierzchnię...
Kiepskie powitanie ...
W mieście niezła ślizgawka-niestety...
Ile miasto płaci za NIEODNIEZANIE miasta? Czyżby prezydent "oszczędzał" na kolejny murek?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!