metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
abbccc ~abbccc (Gość)02.12.2010 20:45

możecie sami zobaczyć drogi w łódzkim
http://www.meteoinfo.info/dane-ogolnodostepne.php?m=dz-kamery-lodz

00

bleblak ~bleblak (Gość)03.12.2010 08:37

Szkoda, że w tym kraju zawsze się pisze nie dostosował prędkosci do warunków jazdy, a nikt nie pisze że w grudniu po raz kolejny zima zaskoczyła drogowców, że ludzie gina bez sensu, bo drogowcy oszczędzają na soli i piasku, że wreszcie nikt za taki stan dróg nie jest odpowiedzialny. Myślę, ze tej zimy powinny posypać się pozwy odnosnie stanu dróg i wypadków z tym związanych. Co z tego, że jedziemy 20 na godzinę jak stan dróg nie pozwala nawet na wyjechanie na drogę, a co mówić o dojechaniu do pracy. Niestety nie wszyscy mogą pozwolić sobie na to, żeby pozostać w domu. Współczuje rodzinie.

00

klet ~klet (Gość)03.12.2010 10:08

"bleblak" napisał(a):
Szkoda, że w tym kraju zawsze się pisze nie dostosował prędkosci do warunków jazdy, a nikt nie pisze że w grudniu po raz kolejny zima zaskoczyła drogowców, że ludzie gina bez sensu, bo drogowcy oszczędzają na soli i piasku, że wreszcie nikt za taki stan dróg nie jest odpowiedzialny. Myślę, ze tej zimy powinny posypać się pozwy odnosnie stanu dróg i wypadków z tym związanych. Co z tego, że jedziemy 20 na godzinę jak stan dróg nie pozwala nawet na wyjechanie na drogę, a co mówić o dojechaniu do pracy. Niestety nie wszyscy mogą pozwolić sobie na to, żeby pozostać w domu. Współczuje rodzinie.

Hmmm ciekawe czy zbiorowe zgłoszenie przez mieszkańców sprawy do prokuratury lub sądu coś pomoże w wyegzekwowaniu efektywnej pracy służb odpowiedzialnych za odśnieżanie miasta ?

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)03.12.2010 10:10

I to jest pomysł Klet!

00

antek ~antek (Gość)03.12.2010 10:24

Rozumiem oszczędności związane z kosztami walki ze śniegiem, ale przynajmniej okolice skrzyżowań i rondek to mogłyby odpowiednie służby trochę podsypać... (???)
A tak w ogóle to mam wrażenie, że Piotrków źle wychodzi na tym, że wybory prezydenta zakończyły się w I turze:-(

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)03.12.2010 10:52

"antek" napisał(a):
A tak w ogóle to mam wrażenie, że Piotrków źle wychodzi na tym, że wybory prezydenta zakończyły się w I turze:-(

Wszędzie tak jest gdzie była pierwsza tura tylko :)))

00

klet ~klet (Gość)03.12.2010 13:54

"antek" napisał(a):
Rozumiem oszczędności związane z kosztami walki ze śniegiem, ale przynajmniej okolice skrzyżowań i rondek to mogłyby odpowiednie służby trochę podsypać... (???)

Skoro miasto ma tylko 1,1mln na odśnieżanie to o czym Ty marzysz ? Po to płacisz podatki byś jeszcze musiał na rzecz miasta odpracować łaskawie z łopatą w ręku czyn społeczny. Może jakaś ulga z podatków będzie za Akcję Zima ?

00

....ktoś ~....ktoś (Gość)03.12.2010 16:39

To był tata mojego kolegi ... :(

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga09.12.2010 22:21

To był mój kolega z podstawówki. Dzisiaj był jego pogrzeb. Maćku, spoczywaj w pokoju.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat