a na to pytanie niechaj odpowiedzą specjaliści od stanu dróg łódzkich [Mac i jakiś tam gościu]. Ja już milknę, bo i tak nikt mi nie wierzy :P
W zaspach może nie ale korki są ;-) Wiem co się dzieje w Lodzi gdy zaczyna padać drogi z czarnych robią się w momencie białe, tiry stają a za nimi osobówki. W poniedziałek to była katastrofa, zacznie padać będzie to samo. Pługi nie nadążają z odśnieżaniem.
Specjalistą się nie czuję ale stojące auta na podjazdach i skrzyżowaniach, które nie mogą ruszyć mówią same za siebie.
Ja widzę z perspektywy kierowcy :) i niestety taka al. Rydza-Śmigłego było nie było jedna z głównych ulic Łodzi jest w dokładnie w takim stanie jak ul. Miast Partnerskich w Piotrkowie czyli muldy i na nich brudny rozjeżdżony śnieg. Istotnie kilka ulic jest i w Łodzi czarnych nie przeczę temu ale takich jest niewiele
Ocenę pozostawmy specjalistce z Łodzi. Mamy w końcu "migawkę" z jednej godziny z jednego skrzyżowania
A możemy łaskawie zejść już z tej Łodzi? Ani przesadnie interesujący to obiekt, ani nie jesteśmy na forum elodz.pl. Ta jedna migawka tylko udowadnia, że można efektywnie usunąć zwały śniegu. Tyle. Kropka. Finito
w takich okolicznosciach przyrody jakie nas okupuja od 3dni nie trudno o kolizje,stluczke -czasem i malpa spadnie z drzewa- i nie wazne jest czy jestes kapelusznikiem,niedzielnym kierowca czy lewa noga Kubicy. OPONY nawet zimowe tez nas nie zwalniaja z ZACHOWANIA SZCZEGOLNEJ OSTROZNOSCI.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!