Skoro kierowca się nie zatrzymał, to automatycznie bierze na siebie odpowiedzialność za czyn- i nie ważne czy pieszy był pijany naćpany czy tańczył nago na środku jezdni
Prawda jest taka ze jeżeli kierowca ucieka z miejsca wypadku to automatycznie bierze na siebie odpowiedzialność za wypadek- i nie ważne czy pieszy jest trzeźwy, pijany czy chory umysłowo.
chwila refleksji.. przecież to mogłem być ja?? Żeby tylko te mlody człowiek przez te wypadek nie miał pamiątki a całe życie. trzymam kciuki za niego aby z tej przykrej lekcji życia wyciągną jakieś wioski i czy pijay czy nie- to człowiek który przez krótką chwilę mógł stracić coś najważniejszego
a pan Andrzej to kierowca, czy ten poszkodowany?
Luca Andrzej to mój kolega- niestety jest poszkodowaym- trzymamy kciuki za powrót do zdrowia.
to nie jest wazne najwazniejsze zeby zył i mogł o własnych siłach stanac na własnych nogach...a kierowce miejmy taka nadzieje ze znajda i go zkaza...
Andrzej trafił do szpitala w Piotrkowie. Lekarze użyli słowa cud,że ten chłopak wyszedł z tego spotkania żywy. Dziś przewieziono go do szpitala w Łodzi, gdzie będzie miał przeprowadzoną poważną operację kręgosłupa.
Liczę na to,że człowiek, który mu to zrobił zostanie odnaleziony i odpowie za swój czyn, gdyż nie jeździ się poboczami mając do dyspozycji całą drogę.
o jej... Andrzej ; ( mam nadzieje że wróci szybko do zdrowia ale nie wiadomo czy będzie chodził ; ( kurczę a jeszcze nie dawno go widziałam ; (
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!