chyba żart "pieszy wtargnął na jezdnię" !!
gdybym to ja był na miejscu tego policjanta to wina byłby oczywiscie po mojej stronie!!!
Policjant nigdy nie jest winny ;). Koledzy załatwią. Jeszcze ten pieszy mandat dostanie.
czy wy tez macie wrazenie ze kazdy news o tomaszowie jest w stylu ze ktos kogos pobil, cos ukradl itp ?;D strasznie patologiczne miasto ;D
Dokładnie :)
Od razu zakładacie że to wina policjanta. Sam miałem niedawno przypadek na ul. Sulejowskiej że chłopak ok 20 lat idąc chodnikiem w kapturze ze słuchawkami na uszach nagle wyszedł na jezdnię bo chciał przejść na drugą stronę(miejsce do tego nie wyznaczone a on nawet się nie obejrzał, nie upewnił czy nic nie jedzie) całe szczęście że nie jechałem szybko i miałem gdzie uciec skończyło się na siniakach u kolegi pieszego a ja miałem urwane lusterko. Pieszy zapłacił za naprawę:)
niestety tak........ ale kto kierowca jest to wie ze piesi zwlaszcza ci co nie ejzdza samochodami czesto wlaza pod koła prosto...
Dzisiaj w Tomaszowie moherowa baba chyba chciała sie spotkac ze stwórca szybciej bo wylazła mi prosto pod auto i to bynajmniej nie na przejsciu. na trabienie tylko wzruszyła ramionami i polazła dalej menda.ale w koncu ktos kiedys nie zahamuje na czas i ja skosi. i co bedzie?? wina kierowcy oczywiscie!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!